Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2022 00:18

La Târgoviște,


A A

Ultimele lucrări în zona Bulevardului Regele Carol I

Ultimele lucrări în zona Bulevardului Regele Carol I

A început asfaltarea sensului giratoriu de la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu și Regele Carol I. Conducere Primăriei Târgoviște a anunțat că lucrările vor fi desfășurate numai pe timp de noapte până când vor fi finalizate. De asemenea, au avansat lucrările și pe Bulevardul Mircea cel Bătrân. Pentru acest proiect, lucrările presupun refacerea integrală a parții carosabile, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate,  cu borduri de granit. 

În ceea ce privește proiectul de modernizare al Bulevardului Regele Carol I, lucrările au ajuns la final. În următoarele zile vor fi trasate liniile de marcaj, dar acest lucru se va întâmpla după ce va fi asfaltat sensul giratoriu de la intersecția bulevardelor I.C Brătianu și Regele Carol I. O altă arteră rutieră modernizată în cadrul aceluiași proiect a fost strada Locotenent Stancu Ion.

Proiectele privind infrastructura rutieră vor continua și perioada următoare. Primăria Târgoviște are în plan să reabiliteze și Calea Domnească. Cel mai probabil, acest proiect va intra alături de cele 17 străzi din municipiul Târgoviște, care vor fi reabilitate în cadrul Programului Național Anghel Saligny. Vom reveni cu mai multe detalii asupra acestui subiect.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dacă Zelenski are fi un înțelept...
Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
Școala de Vară din tinda bisericii „Maica Domnului - ocrotitoarea copiilor”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
Dâmbovița, sub Cod Galben de ploi abundente
Baba și Apocalipsa (II)
Trotuare și spații verzi amenajate inedit pe Calea București!
Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști
Baba și Apocalipsa (I)
Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski are fi un înțelept...

... l-ar lovi pe sangvinarul țar Vladimir Putin drept în moalele capului, punându-l într-o situație cu efect de clinci, de fapt, în fața unui, așa cum este numit în diplomație, „fait accompli”. Asta dacă, nu mai zic, ar fi și un patriot autentic ucrainean, dublat de un abil vizionar în de-ale geopoliticii, asumându-și riscul de a fi huiduit de ai săi, bineînțeles... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale