Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.09.2023 00:17

La Găești, Moreni, Titu, Fieni și Pucioasa,


A A

Tur de forță prin organizațiile orășenești ale PSD Dâmbovița

Tur de forță prin organizațiile orășenești ale PSD Dâmbovița

*„Dăm dovadă că suntem aproape de oameni și că răspundem nevoilor acestora. Întotdeauna”

  

Violeta Stanciu


 

Tur de forță prin organizațiile orășenești ale PSD Dâmbovița în această săptămână! Însoțit de echipa sa, liderul social democrat Corneliu Ștefan și-a vizitat colegii din organizații pentru a lua pulsul structurilor din teritoriu dar și pentru a armoniza acțiunile politice ale membrilor PSD cu nevoile locuitorilor din aceste unități administrativ teritoriale. Un alt subiect abordat a fost pregătirea alegerilor din 2024. Primele organizații vizitate au fost cele de la Găești, Moreni și Titu, iar sfârșitul de săptămână i–a prins pe liderii social democrați la Fieni și Pucioasa.

,,Proiecte de sute de milioane de lei în domenii precum sănătate, educație, infrastructură, agrement! Sunt rezultatele administrative ale echipei PSD de la conducerea primăriei Pucioasa asigurată de colegul nostru, Constantin Ana. Sunt investiții care au transformat orașul-stațiune, iar lucrurile se schimbă în bine de la un an la altul.  La Pucioasa se vede cel mai bine ce înseamnă un program politic coerent corelat cu eficiența administrativă. Totodată, centura orașelor Pucioasa și Fieni, DN71 Târgoviște-Sinaia, DJ712 Pucioasa–Târgoviște, precum și multe alte proiecte sunt promisiuni pe care PSD DÂMBOVIȚA le onorează. Tocmai de aceea suntem convinși că munca echipei PSD Dâmbovița și a PSD Pucioasa va fi recompensată anul viitor, atunci când vom avea alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Dăm dovadă că suntem aproape de oameni și că răspundem nevoilor acestora. Întotdeauna!’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în urma vizitei de la Pucioasa.  

De asemenea, sâmbătă, liderul social democrat a fost alături și de colegii din PSD Fieni, organizație pe care acesta a caracterizat-o ca fiind puternică și serioasă, cu rezultate bune și foarte bune atât în plan politic, cât și în plan administrativ.

,,Rezultatele echipei PSD de la primăria Fieni sunt vizibile, așa cum proiectele pe care le avem la nivel județean, în diferite stadii de implementare, vor aduce un plus în viața oamenilor de aici. Cel mai important este cel al centurii orașele Fieni și Pucioasa, în lungime de cca. 14 km. Noul drum va scoate traficul în afara celor două orașe, precum și din comunele Brănești și Moțăieni. Suma necesară pentru această investiție se ridică la aproape 158.000.000 de euro. Un alt mare proiect este DN71 Târgoviște-Sinaia! Și aici avem semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare. Vom reabilita și extinde rețele de apă și canalizare în Fieni, dar investim și în reabilitarea drumurilor din cartierele orașului. Sunt argumente care ne vor permite câștigarea tuturor alegerilor din 2024! Am cerut echipei PSD de aici să rămână la fel de implicată în viața locuitorilor din Fieni. Este mult de muncă, însă doar în acest fel vom avea rezultatele dorite anul viitor!’’, a precizat Corneliu Ștefan după vizita de la Organizația PSD Fieni.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La 105 ani de la Marea Unire (I)
Modernizare energetică la Târgoviște
Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă
Drumul județean DJ 712 A Runcu - Râu Alb, aproape gata
Sărbătorile de iarnă, cu forțele de ordine în stradă
O Românie mândră
Ziua Națională a României la Târgoviște
„Donează sânge, salvează o viață!”
Județul Dâmbovița, reprezentat la Comitetului European al Regiunilor
Medicul pneumolog Ion Barbilian s-a retras din activitate, după 53 de ani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale