Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2023 00:12

Final de aventură


A A

Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la Chindia

Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la Chindia

*„Cei care hotărăsc destinele echipei trebuie să se gândească mai bine la o strategie de viitor”, a spus antrenorul formației târgoviștene

 

Chindia Târgoviște a remizat, 2-2, cu FC Voluntari, în ultima etapă din play-out-ul acestei stagiuni. Condusă la pauză cu 2-0, echipa târgovișteană a egalat în partea a doua prin Neguț și Șerban, dar nu a mai avut forța să marcheze și golul victoriei. În schimb, FC Argeș a învins Petrolul Ploiești cu 3-0, și a trimis-o pe Chindia pe loc direct retrogradabil. Astfel, primul meci acasă, după renovarea stadionului „Eugen Popescu”, la nivelul primului eșalon a adus și retrogradarea Chindiei în liga secundă.

Petrea: „Puteam să dau și eu bir cu fugiții”

Toni Petrea a fost dezamăgit la finalul jocului și a transmis că aventura lui pe banca tehnică a Chindiei s-a încheiat. „Cum putem fi? Supărați, dezamăgiți. Din păcate, nu am reușit mai mult. Am făcut cadou două goluri și apoi alte oportunități. Repriza a doua am jucat mai bine, am înscris de două ori, însă nu am avut puțină șansă pe final să mai înscriem. Când am preluat echipa, era pe ultimul loc, cu 3 puncte, nu prea mulți ne dădeau șanse. Dar jocul nostru și rezultatele anterioare venirii mele au fost destul de bune și echipa a crescut și în joc și a urcat și în clasament. Dar în acest play-out am avut și probleme în special din cauza accidentărilor numeroase. La fiecare joc, am avut cel puțin câte un accidentat. Azi (n.r. vineri) l-am băgat pe Neguț în repriza a doua, deși nu e total refăcut, a insistat și apreciez asta. Prea multe nu am ce să le reproșez, nu doar în seara asta, au făcut cât au putut. Dar sunt momente în viața unei echipe pe care noi nu le-am valorificat. Am învățat din asta, dar nu vreau să mai comentez multe despre problemele financiare care au fost, sunt și probabil că vor mai fi. Puteam să dau și eu bir cu fugiții cu câteva etape înainte, dar nu am făcut-o, în ciuda problemelor. Am avut și susținerea băieților, am încercat, dar nu s-a putut. Eu îmi termin contractul la finalul acestui sezon. Asta este, probabil că cei care hotărăsc destinele echipei trebuie să se gândească mai bine la o strategie de viitor”.

Ciobotariu: „Nu am venit să retrogradăm pe nimeni”

De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei din Voluntari, a transmis că și-ar fi dorit ca echipa lui să termine play-out-ul pe primul loc. „M-aș fi bucurat dacă am fi terminat pe primul loc. Așa va trebui să facem deplasarea la Craiova. Nu va fi ușor, am mai jucat acolo. Știm că au o echipă foarte bună. Vom merge la baraj, ne vom pregăti, avem câteva zile la dispoziție. Nu știu dacă e o relaxare, dar am primit goluri foarte rapide. Toate lucrurile s-au dereglat, am intrat în panică, ceea ce nu ar fi trebuit. Avem jucători cu experiență, trebuia să își păstreze calmul. Îmi pare rău că am retrogradat-o pe Chindia. Nu am venit să retrogradăm pe nimeni, am venit să ne jucăm șansa de a termina pe primul loc. Au inaugurat stadionul, un stadion frumos, dar ăsta este fotbalul”.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale