Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.11.2022 00:15

Liderul morenar de sindicat din industria de Apărare, Constantin Bucuroiu, consideră:


A A

Titus Corlățean ar fi fost mult mai potrivit ca ministru al Apărării

Titus Corlățean ar fi fost mult mai potrivit ca ministru al Apărării

*„A fost un membru al PSD care a avut o activitate destul de liniștită, nu a ieșit cu multe lucruri în relief”, a declarat liderul de sindicat Constantin Bucuroiu

 

Angel Tîlvăr este numele noului ministru al Apărării, care a venit pe locul lăsat liber de mult mai cunoscutul și controversatul său coleg, Vasile Dâncu! Chiar dacă numele său a fost vehiculat de câteva zile ca un posibil candidat la funcția de ministru al Apărării, alături de europarlamentarul Mihai Tudose, care a refuzat numirea, numele ministrului Apărării nu îi spune nimic liderului de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu, care consideră că PSD ar fi avut variante mult mai bune, ca de exemplu Titus Corlățean.

,,Nu-mi spune nimic numele noului ministru al Apărării, Angel Tîlvăr... A fost un membru al PSD care a avut o activitate destul de liniștită, nu a ieșit cu multe lucruri în relief. Părerea mea personală este că ar fi fost alți candidați mult mai puternici. Nu mă refer de exemplu la Mihai Tudose pentru că știu foarte bine poziția lui, că nu și-a dorit funcția de ministru al Apărării, dar mă refer la Titus Corlățean care împletea două lucruri deosebite, faptul că este într-adevăr un diplomat, un ministru cu o carieră deosebită, este un om care cunoaște foarte bine ce se întâmplă în sistemul militar, este și inițiatorul  legii industriei de apărare, care spune foarte mult. Eu îl găsesc pe Titus Corlățean cel mai potrivit pentru această funcție”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale