Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.06.2022 00:18

Festivalul Internațional „Babel”, poarta Târgoviștei spre scenele internaționale


A A

Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan

Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan

*Cele trei părți vor avea ca obiectiv realizare multor proiecte care vor fi desfășurate în comun

 

În cadrul ultimei conferințe de presă a Festivalului Internațional Babel, a fost semnat un Memorandum între Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, Teatrul Iapar din India și teatrele din Turkistan – Kazahstan.

Cele trei părți vor avea ca obiectiv realizare multor proiecte care vor fi desfășurate în comun. Primul care a vorbit în cadrul acestei intervenții de presă a fost directorul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin, care pe lângă noul Memorandum semnat cu Turkistan – Kazahstan, a anunțat și tema următorului festival: „Suntem la ultima conferință de presă. A fost un maraton acest festival, dar până la urmă l-am dus până la capăt fără evenimente majore. E greu să reiei un asemenea festival după o perioadă atât de lungă, dar la Târgoviște se obișnuiește din diferite motive să se întrerupă festivalul. Așa că am fost resetat de două ori,  a treia ora nu voi mai fi resetat, mă voi reseta singur. Sunt mulțumit de festival, ceea este un lucru important ca să te determine să mergi mai departe. Vă anunț pentru prima dată tema următorului festival. Este «Forme». Debutăm întâlnirea noastră prin semnarea unui Memorandum cu India, Teatrul Iapar și cu teatrul din Turkistan – Kazahstan”.

La final, directorul Mihai Constantin Ranin a anunțat ultimele spectacole din cadrul festivalului - Doamna Escobar și Richard al III-lea - după care a mulțumit tuturor celor care s-au implicat pentru realizarea Festivalului Internațional Babel. „Sperăm să ne vedem și mai relaxați după ce se termină Festivalul Babel și aș dori să rămâneți în continuare alături de Teatrul nostru pentru că avem ceva în comun: umanitatea”.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Sfântul Ierarh Nifon - primul sfânt canonizat în spațiul românesc"
Minivacanța de Sfânta Maria, la muzeele dâmbovițene
Școala de Vară din tinda bisericii „Maica Domnului - ocrotitoarea copiilor”
Sfântul Ierarh Nifon - Ocrotitorul Târgoviștei
Aspecte practice referitoare la sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon
Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță
Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”
Schimbarea la față
„Obiectivele pentru Educație nu pot fi atinse decât printr-o reformă coerentă”
Elevi jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale