Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.03.2023 00:19

În apropierea sărbătorilor Pascale,


A A

Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară

Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară

*„Am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să fie foarte foarte curat”

*„Vreau ca, după această campanie, municipiul Târgoviște să fie mai curat ca niciodată. Vă lansez această provocare”

 

 

Violeta Stanciu


 

Forfotă mare în municipiul Târgoviște în această perioadă a anului, când odată cu sosirea primăverii are loc și cea mai amplă campanie de salubrizare a orașului, cunoscută sub numele de ,,luna curățeniei’’! Și cum Sărbătorile Pascale se apropie  cu pași repezi, lucrătorii  Direcției de Salubritate, dar și de la alte societăți din subordinea Primăriei Târgoviște lucrează de zor în tot orașul, curăță spațiile verzi, străzile, iau la pas cartier cu cartier pentru ca târgoviștenii să fie mândri de orașul în care trăiesc. Este foarte adevărat că echipele de lucrători sunt monitorizate îndeaproape și de către conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște, care a impus acest ritm de lucru în acest sector de activitate care este cartea de vizită a orașului. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, împreună cu viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și cu administratorul public al Târgoviștei, Gabriel Boriga au supervizat ieri activitatea de curățenie din micro IX, respectiv din Cartierul „Mihai Viteazul”, unde a avut loc și o conferință de presă dedicată ,,lunii curățeniei”.  

,,Am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să fie foarte foarte curat. Stradă cu stradă, cartier cu cartier, municipiul Târgoviște va fi curățat de către lucrătorii de la administrația locală târgovișteană... Sunt aproximativ 80 de lucrători care sunt implicați în această activitate, dar mai important este aportul pe care cetățenii municipiului Târgoviște îl au. Nu vorbesc să participe efectiv la activitatea de curățenie, ci să păstreze curățenia. Acesta este mesajul cel mai important pe care îl dăm în această campanie de salubrizare a municipiului Târgoviște, în luna curățeniei. De altfel, este o campanie anuală pe care noi o realizăm și trebuie să fim cu toții implicați, de la adminidstrația publică locală, la cetățeni. Repet, cetățenii, care în cea mai mare parte sunt de bună credință, trebuie să respecte munca celor care curăță municipiul Târgoviște. Să știți că nu este ușor, Direcția de Salubritate, Eco-Sal, lucrători de la Compania de Apă, cu toții sunt implicați în această  activitate. Sigur că vor continua și activitățile curente de salubrizare dar aceasta este cea mai amplă acțiune anuală de curățenie în municipiul Târgoviște. Vreau ca, după această campanie, municipiul Târgoviște să fie mai curat ca niciodată. Vă lansez această provocare!”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan la conferința de presă din Cartierul Mihai Viteazul.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale