Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.03.2023 00:19

n apropierea srbtorilor Pascale,


A A

Trgoviștea, n febra curțeniei de primvar

Trgoviștea, n febra curțeniei de primvar

*„Am intrat în luna curțeniei, se apropie Srbtorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște s fie foarte foarte curat”

*„Vreau ca, dup aceast campanie, municipiul Târgoviște s fie mai curat ca niciodat. V lansez aceast provocare”

 

 

Violeta Stanciu


 

Forfot mare în municipiul Târgoviște în aceast perioad a anului, când odat cu sosirea primverii are loc și cea mai ampl campanie de salubrizare a orașului, cunoscut sub numele de ,,luna curțeniei’’! Și cum Srbtorile Pascale se apropie  cu pași repezi, lucrtorii  Direcției de Salubritate, dar și de la alte societți din subordinea Primriei Târgoviște lucreaz de zor în tot orașul, curț spațiile verzi, strzile, iau la pas cartier cu cartier pentru ca târgoviștenii s fie mândri de orașul în care triesc. Este foarte adevrat c echipele de lucrtori sunt monitorizate îndeaproape și de ctre conducerea Primriei Municipiului Târgoviște, care a impus acest ritm de lucru în acest sector de activitate care este cartea de vizit a orașului. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, împreun cu viceprimarii Monica Ilie și Ctlin Rdulescu, dar și cu administratorul public al Târgoviștei, Gabriel Boriga au supervizat ieri activitatea de curțenie din micro IX, respectiv din Cartierul „Mihai Viteazul”, unde a avut loc și o conferinț de pres dedicat ,,lunii curțeniei”.  

,,Am intrat în luna curțeniei, se apropie Srbtorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște s fie foarte foarte curat. Strad cu strad, cartier cu cartier, municipiul Târgoviște va fi curțat de ctre lucrtorii de la administrația local târgoviștean... Sunt aproximativ 80 de lucrtori care sunt implicați în aceast activitate, dar mai important este aportul pe care cetțenii municipiului Târgoviște îl au. Nu vorbesc s participe efectiv la activitatea de curțenie, ci s pstreze curțenia. Acesta este mesajul cel mai important pe care îl dm în aceast campanie de salubrizare a municipiului Târgoviște, în luna curțeniei. De altfel, este o campanie anual pe care noi o realizm și trebuie s fim cu toții implicați, de la adminidstrația public local, la cetțeni. Repet, cetțenii, care în cea mai mare parte sunt de bun credinț, trebuie s respecte munca celor care curț municipiul Târgoviște. S știți c nu este ușor, Direcția de Salubritate, Eco-Sal, lucrtori de la Compania de Ap, cu toții sunt implicați în aceast  activitate. Sigur c vor continua și activitțile curente de salubrizare dar aceasta este cea mai ampl acțiune anual de curțenie în municipiul Târgoviște. Vreau ca, dup aceast campanie, municipiul Târgoviște s fie mai curat ca niciodat. V lansez aceast provocare!”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan la conferința de pres din Cartierul Mihai Viteazul.

 Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)
Scufundare scandaloas a transportorului blindat Piranha n Dunre
Noi spectacole de mare impact la BABEL FEST
ncepe reabilitarea și modernizarea DJ 712 A Runcu - Ru Alb
10 unitți de nvțmnt vor fi modernizate
Județul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Infrastructura rutier, n ampl reabilitare prin Programul „Anghel Saligny”
Ajutor pentru Spitalul Județean de Urgenț Trgoviște
Grev japonez n unitțile medicale din județ!
Festivalul Internațional Euro-Asiatic AMASIA, nființat la TrgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)

i muli au constatat aceast realitate i cu prilejul recentelor „Zile ale judeului Dâmbovia”, zile în care am strbtut acest meleag de ar prin mai multe zri ale sale, prilej de a vedea la faa locului cum de la Potlogiul brâncovenesc i Getiul lui Gheorghe Zamfir, i „orașul aurului negru” Moreni, i Pucioasa, care pstreaz înc amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale