Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.11.2023 00:18

Cu decorațiuni, căsuțe de Crăciun și un brad impresionant în Piața Tricolorului,


A A

Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă

Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă

Târgoviște se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor, odată cu montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun. Conducerea Primăriei Târgoviște a anunțat oficial că pe 3 decembrie va avea loc aprinderea iluminatului festiv în cadrul unui spectacol-surpriză ce va avea loc în Piața Tricolorului.

Odată cu începerea montării bradului, Târgoviște se pregătește să ofere locuitorilor și vizitatorilor săi o atmosferă de poveste în această perioadă festivă. Bradul, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți, va avea un cadru metalic, pe care vor fi prinse numeroase crenguțe de brad, reprezentând una dintre atracțiile principale ale târgului din centrul municipiului.

Au fost finalizate lucrările pentru amenajarea căsuțelor care vor găzdui comercianți ce vor oferi suveniruri, dulciuri tradiționale, kurtoș, vin fiert și multe alte delicii specifice sezonului festiv. Târgoviștenii și dâmbovițenii vor avea astfel ocazia să se bucure de farmecul tradițiilor de Crăciun și să facă achiziții pentru a completa atmosfera călduroasă a sărbătorilor.

„Pe 3 decembrie, cu mic cu mare, aprindem iluminatul festiv în cadrul unui spectacol-surpriză! Evenimentul va avea loc în Piața Tricolorului din Târgoviște. Tot aici a început și montarea bradului”, a declarat conducerea Primăriei Târgoviște, subliniind astfel importanța acestui moment pentru comunitate.

Cu promisiunea unui spectacol surpriză, Târgoviște se anunță a fi destinația ideală pentru iubitorii de tradiții și atmosfera festivă, pregătindu-se să ofere momente memorabile în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Proteste la orizont, la ușa ROMARM
Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii
Analiză detaliată a indicatorilor economico-sociali din Dâmbovița
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale