Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2023 00:16

Transformare semnificativă în relația cu cetățenii


A A

Târgoviște face trecerea la administrația publică digitală

Târgoviște face trecerea la administrația publică digitală

*Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, începând din această săptămână, întreaga activitate desfășurată în Primărie este digitalizată, eliminând astfel nevoia de hârtie în procesele administrative

 

Ștefan Khalil


Primăria Municipiului Târgoviște este pe cale să realizeze o transformare semnificativă în modul în care  interacționează cu cetățenii, trecând complet la administrarea digitală a activității administrative. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, începând din această săptămână, întreaga activitate desfășurată în Primărie este digitalizată, eliminând astfel nevoia de hârtie în procesele administrative.

Această schimbare  este parte a unui proiect de modernizare a administrației publice locale și vine în contextul în care relația cu cetățenii și accesibilitatea serviciilor sunt priorități importante. În primă fază, activitatea aparatului de specialitate a fost digitalizată, eliminând hârtia din procesele administrative. Cu timpul, proiectul se va extinde și către Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat (DAS) și către toate departamentele Primăriei. Primarul Daniel Cristian Stan a explicat: „Această transformare este realizată treptat, cu scopul de a asigura o trecere eficientă la administrația digitală. O parte esențială a acestui proiect este și interacțiunea cu cetățenii. Cetățenii vor avea posibilitatea de a realiza majoritatea activităților administrative online. Prin intermediul unei aplicații puse la dispoziție de Primărie, cetățenii pot crea un cont, încărca documentele necesare, trimite cereri și obține răspunsuri în timp real. Acest lucru va face interacțiunea cu administrația publică mult mai ușoară, eliminând nevoia de a sta la cozi și de a depune hârtii fizice”, a explicat edilul șef.

În plus, această schimbare va aduce o serie de beneficii, cum ar fi vizualizarea statusului documentelor și a proceselor administrative, eficiență sporită în gestionarea cererilor și soluționarea acestora, și o mai mare transparență în relația administrație-cetățean. Cu ajutorul semnăturilor electronice, toate documentele pot fi gestionate rapid și în mod securizat. Primarul a subliniat și importanța continuării asistenței pentru cei care pot întâmpina dificultăți în utilizarea platformei digitale. Astfel, Primăria se angajează să ajute cetățenii care au nevoie de asistență pentru încărcarea sau gestionarea documentelor în format electronic.

„Această transformare marchează un moment semnificativ în evoluția administrației publice din Târgoviște și are potențialul de a facilita semnificativ viața cetățenilor și interacțiunea lor cu autoritățile locale”, a mai declara primarul Daniel Cristian Stan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Modernizare DS 276 (strada Câmpului) în satul Lunca, comuna Voinești, județul Dâmbovița”
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă
„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”
Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API
Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale