Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.09.2023 00:14

Din prima săptămână de școală,


A A

Sprijin la Voinești pentru elevi și părinți

Sprijin la Voinești pentru elevi și părinți

*„Prezența la școală este obligatorie! La fel și prezența în clasă și la orele de curs; Microbuzele școlare vor opri numai în stațiile stabilite, nu la fiecare poartă; Cea mai bună testare pentru consumul de droguri este părintele”

 

Violeta Stanciu


Sfaturi practice de la primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț pentru elevi la început de an școlar! Sub motto-ul ,,bine de știut sau re(amintit)!’’, edilul a ținut foarte mult să comunice tinerei generații că ,,menirea școlii este să întărească educația primită în anii copilăriei, respectiv cei șapte ani de acasă’’. De asemenea, Sandu Gabriel Dănuț îi îndeamnă pe elevii din ziua de azi să încerce să reutilizeze  cuvintele de genul: „Bună ziua!, Bună dimineața!, Vă rog!, Mulțumesc!, Iertați-mă!, Am greșit!, etc” și să scoată din uz cuvinte de genul: „Așa vreau eu!, Cine ești tu?, Nu vreau!, Ești obligat să mă treci clasa?, De ce?, Nu-mi pasă!". Pentru că educația este cel mai important lucru, pentru că de ea depinde viitorul țării, primarul de la Voinești a trasat trei  sarcini/recomandări pe care elevii și părinții ar trebui să le respecte cu strictețe.

„*Prezența la școală este OBLIGATORIE! La fel și prezența în clasă și la orele de curs; *Microbuzele școlare vor opri numai în stațiile stabilite, nu la fiecare poartă; *Cea mai bună testare pentru consumul de droguri este părintele: «Agitație, nervozitate, lipsă de poftă de mâncare, insomnie, ochi injectați, irascibil, anturajul»! Cât despre noi, considerăm că ne-am făcut datoria prin crearea celor mai bune condiții pentru desfășurarea orelor de curs. Primarul dumneavoastră vă dorește: Un an sănătos! Rezultate pe măsura muncii depuse! Un an școlar foarte disciplinat! BINE DE RESPECTAT!”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ
Singurătatea în bogăție
Hramul seminarului teologic ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”
Performanță deosebită pentru târgovișteanul Darius Andrei Butuligă
UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră
Târgul regional de știință „CODE kids fest” Dâmbovița 2023 și-a desemnat câștigătorii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale