Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.12.2023 00:12

Prefectul județului Dâmbovița solicită exigență maximă


A A

Sărbătorile de iarnă, cu forțele de ordine în stradă

Sărbătorile de iarnă, cu forțele de ordine în stradă

*Prefectul Claudia Gilia și-a exprimat încrederea că Inspectoratul de Poliție Județean, ISU și Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița, vor acționa pentru asigurarea unei atmosfere liniștite și sigure pentru cetățeni

 

În perspectiva apropierii sărbătorilor de iarnă, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, a emis la ultima ședință a Colegiului Prefectural o solicitare către Inspectoratul de Poliție Județean și Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, cu privire la asigurarea ordinii și siguranței în această perioadă aglomerată.

Prefectul a subliniat importanța exigenței maxime în îndeplinirea atribuțiilor, având în vedere că în săptămânile următoare vor avea loc mai multe evenimente publice, inclusiv cele tradiționale specific acestei perioade festivă. Claudia Gilia a adăugat că a inclus această solicitare și în planul de măsuri, exprimându-și încrederea că instituțiile cu atribuții în domeniu, cum ar fi Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița, vor acționa pentru asigurarea unei atmosfere liniștite și sigure pentru cetățeni.

Solicitarea prefectului vine și cu o atenție specială către Serviciul de Circulație, pentru a fi prezent în mod activ pe șosele. Prefectul a argumentat această necesitate prin faptul că traficul este deja îngreunat, iar numărul evenimentelor crește în această perioadă. Se dorește evitarea ambuscadelor, iar prezența forțelor de ordine în număr cât mai mare pe străzi și în locațiile cu aglomerări este esențială pentru menținerea unei stări de normalitate și securitate în comunitate.

Planul de acțiune propus de prefectul Claudia Gilia reprezintă un demers anticipativ menit să asigure un climat pașnic și sigur în timpul sărbătorilor de iarnă, facilitând desfășurarea evenimentelor festive și protejând interesele cetățenilor.

„Ne apropiem de perioada sărbătorilor de iarnă. În următoarele săptămâni vor fi mai multe evenimente publice, plus evenimentele tradiționale specifice acestei perioade. Astfel, vreau să vă solicit tuturor exigență maximă în realizarea atribuțiilor. De asemenea, solicit instituțiilor cu atribuții în domeniu, aici mă refer la Inspectoratul de Poliție Județean, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița, la realizarea acelor acțiuni prin care să fie asigurată ordinea și siguranța cetățenilor. Am stabilit acest lucru și prin planul de măsuri.  De asemenea, am și o solicitare specială pentru Serviciul de Circulație, să fie prezent cât se poate de mult pe șosele. Deja traficul este îngreunat, vor fi de asemenea și foarte multe evenimente. Nu ne dorim ambuscade, așa că vă solicit să fiți prezenți în număr cât mai mare pe străzi și în locațiile unde sunt aglomerări din cauza diferitelor evenimente”, a transmis prefectul județului, Claudia Gilia, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Unanimitate... de vară la ședința CJ Dâmbovița
Sprijin pentru centrul pentru vârstnici din Ghergani
Peste 1038 de persoane, implicate în acțiuni anti-drog
Creșterea infracționalității în școlile din Dâmbovița
Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale