Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.11.2022 00:12

Conferințe de alegeri la organizația județeană, dar și la Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD)!


A A

Săptămână de foc la PSD Dâmbovița!

Săptămână de foc la PSD Dâmbovița!

*Între timp, organizațiile locale ale PSD de la Nucet și Tărtășești și-au ales structurile de conducere.

 

Cu puțin timp înainte de organizarea Conferinței județene de alegeri de la Organizația PSD Dâmbovița care va avea loc joi, 3 noiembrie 2022, la Sala Polivalentă din Târgoviște și a celei de la Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD), care va avea loc marți, 1 noiembrie 2022, la Cinematograful Independența din Târgoviște,  începând cu ora 17.00, alte două organizații ale PSD din județul Dâmbovița și-au ales, la sfârșitul săptămânii trecute, președinții și organele de conducere! Bărboiu Luisa Marioara la Nucet și Cristi Tudorache la Tărtășești au fost realeși în funcțiile de președinți ale celor două organizații comunale ale PSD, aceștia având ,,misiunea’’ de a câștiga alegerile din 2024 în localitățile lor. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan promite că le va sta alături și le va acorda tot sprijinul necesar pentru  îndeplinirea obiectivelor asumate atât pe plan politic dar și administrativ.

„Nucet și Tărtășești, două comune în care organizațiile locale ale PSD au demonstrat seriozitate și, la fel de important, au demonstrat performanță și din punct de vedere administrativ, dovadă fiind proiectele de zeci de milioane de lei care sunt în curs de realizare sau care urmează a fi implementate în cele două localități. Acestea au fost și motivele pentru care Bărboiu Luisa Marioara la Nucet și Cristi Tudorache la Tărtășești au fost realeși de colegii lor în funcțiile de președinți ale celor două organizații comunale ale PSD. Le urăm succes și le vom fi alături în toate proiectele propuse, atât cele politice, cât și cele administrative”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale