Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.02.2022 00:17


A A

Reacția dâmbovițenilor la războiul din Ucraina

Reacția dâmbovițenilor la războiul din Ucraina

Ștefan Khalil

Chiar dacă președintele României, Klaus Iohannis, a ieșit public după ultima ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării și spus că niciun român nu are motive să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale, pentru că România nu va fi în conflictul militar din Ucraina, mulți cetățeni români se tem pentru viitorul lor. Reporterii cotidianului Jurnal de Dâmbovița au ieșit în stradă și au întrebat mai mulți dâmbovițeni dacă se tem ca războiul armat  declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, va afecta și țara noastră.

 

*Nu va afecta doar țara noastră, ci întreg Estul Europei. Era și așa o zonă săracă a continentului, iar din cauza acestui nenorocit, Putin, vom fi și mai săraci în următorii ani.

*Nici nu vreau să mă gândesc la consecințe. O singură zi de război a făcut atâtea nenorociri. Nu știu ce o să ne mai aștepte…

*Eu cred că acest conflict se va extinde, nu va rămâne doar în Ucraina. Același lucru ne așteaptă și pe noi, în viitorul apropiat sau depărtat.

*Sincer, eu nu mă gândeam că este posibil să mai auzim în zilele noastre despre un război. Din punct de vedere militar, noi nu vom fi afectați cu nimic, suntem un stat NATO, nu are ce să ni se întâmple, dar din punct de vedere economic, am încurcat-o.

*Este tragic să vezi acele imagini cu oameni care își iau copiii de mână și pleacă doar cu un ghiozdan în spate. Sincer, îmi e teamă că așa se va întâmpla și la noi, România e o țintă pentru Rusia, și nu de puțin timp…

 

Se pare că mulți dintre dâmbovițeni privesc cu teamă la ceea ce se întâmplă în conflictul de lângă graniță, iar unii dintre ei spun că este posibil ca un asemenea scenariu să fie văzut pe viitor și în România.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale