Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2022 00:14

La Dobra...


A A

Rețeaua de gaze naturale, în așteptare

Rețeaua de gaze naturale, în așteptare

Ștefan Khalil


Comuna Dobra este una dintre localitățile care s-au dezvoltat cel mai mult din județul Dâmbovița în ultimii ani. Aproape toate străzile din localitate au fost asfaltate, infrastructura rutieră prezentându-se impecabil, la fel și infrastructura educațională, unde au fost făcute multe schimbări unităților de învățământ, iar conducerea Primăriei a anunțat că vor fi demarate și alte investiții la acest capitol.

Unul dintre impedimentele cele mai mari din Dobra este rețeaua de gaze naturale, o utilitate atât de necesară și atât de așteptată de locuitorii comunei. În ciuda eforturilor făcute de către administrația publică locală, nu a mai fost făcut nici un pas înainte, deoarece în proiect sunt și alte localități, cum ar fi Cornățelu, Bilciurești și Cojasca.

Totuși, în continuare, la Dobra, se fac demersuri pentru realizarea rețelei de gaze naturale. Potrivit primarului Daniel Nica, a fost depusă documentația pentru urbanism, pe programul național Anghel Saligny.

„Despre rețeaua de gaze, vă pot spune că am depus documentația pe programul Anghel Saligny. Sunt implicate în această investiție patru localități, Dobra, Cornățelu, Bilciurești și Cojasca. Este o utilitate importantă, pe care trebuie neapărat să o realizăm. Momentan, nu putem veni cu informații exacte, pentru că nu mai depinde nimic de administrația noastră. Noi am strâns semnăturile, am făcut demersurile pentru obținerea sursei de finanțare, acum, totul este în mâna guvernanților”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii
Ofițerii anticorupție, la primăriile Hulubești și Iedera


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale