Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2023 00:14

Pentru Târgoviște, contract semnat la Ministerul Lucrărilor Publice


A A

Proiect major pentru reabilitarea Liceului „Voievodul Mircea”

Proiect major pentru reabilitarea Liceului „Voievodul Mircea”

*Acest proiect reprezintă unul dintre primele trei contracte semnate la nivel național în cadrul acestei componente de finanțare, subliniind importanța și prioritatea acordată educației în municipiul Târgoviște. Investiția totală în proiectele de modernizare a liceului depășește 45.000.000 de lei

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, anunță investiții masive pentru învățământul târgoviștean, în valoare de 27.972.148,33 lei, în cadrul unui contract de finanțare semnat la sediul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Aceste proiecte vizează "Consolidarea și creșterea performanței energetice a Liceului Tehnologic „Voievodul Mircea”, reprezentând un moment deosebit pentru școala din Târgoviște, care sărbătorește anul centenarului său.

Acest proiect reprezintă unul dintre primele trei contracte semnate la nivel național în cadrul acestei componente de finanțare, subliniind importanța și prioritatea acordată educației în municipiul Târgoviște. Investiția totală în proiectele de modernizare a liceului depășește 45.000.000 de lei și este finanțată exclusiv din surse nerambursabile. Aceste proiecte acoperă 6 corpuri de clădire, inclusiv corpul principal, cu o suprafață reabilitată de peste 10.000 de metri pătrați.

Aceste intervenții vor contribui semnificativ la reducerea consumului anual specific de energie cu cel puțin 50%, contribuind astfel la sustenabilitatea și eficiența energetică a liceului. În viitorul apropiat, vor fi lansate licitațiile pentru elaborarea proiectelor și execuția lucrărilor, deschizând calea către un mediu educațional modern și eficient în Târgoviște.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare
Proiect de asfaltare a infrastructurii rutiere
Investiții majore pentru dezvoltarea localității
APIA Dâmbovița a făcut plăți în valoare de peste 178 milioane lei
474 de locuri de muncă vacante
Plan de formare profesională în Dâmbovița
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,06%


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale