Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2023 00:17

Primăria orașului Pucioasa lansează...


A A

Proiect de construire a locuințelor pentru tineri

Proiect de construire a locuințelor pentru tineri

Fonduri din Programul Operațional de Redresare și Reziliență  vor sprijini accesul la locuințe de calitate pentru tinerii din comunitățile defavorizate! Primăria orașului Pucioasa începe o nouă etapă  în dezvoltarea comunității locale prin lansarea proiectului „Construire locuințe pentru tineri în orașul Pucioasa”. Investiția își propune să ofere o soluție durabilă și modernă pentru problema accesului la locuințe pentru tinerii aflați în dificultate în comunitățile marginalizate și vulnerabile.

Inițiat în cadrul Programului Operațional de Redresare și Reziliență, Componenta 10 - Fondul local 1,2 - Construire de Locuințe pentru tineri, proiectul beneficiază de o finanțare nerambursabilă în valoare maximă de 17.381.380 lei, cu TVA inclus, din care 17.381.380,67 lei reprezintă finanțarea maximă nerambursabilă. Obiectivul general al acestui proiect este de a spori accesul la locuințe de calitate pentru tinerii care se confruntă cu dificultăți și se află în comunitățile cele mai vulnerabile din Pucioasa.

Proiectul va implica construirea a trei blocuri de locuințe, fiecare bloc oferind nouă (9) locuințe cu o cameră și șapte locuințe cu două camere. Acestea vor fi dotate cu utilități moderne pentru a asigura confortul locatarilor. Proiectul „Construire locuințe pentru tineri în orașul Pucioasa” debutează astăzi, 12 septembrie 2023, și are termen de finalizare în februarie 2025.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița
Echipamente digitale de ultimă generație în școli
ISU Dâmbovița, la Competiția Națională de Descarcerare
PSD Dâmbovița se mobilizează pentru alegerile parlamentare și prezidențiale
Descrețirea inovației (I)
Subprefectul Adrian Chițescu și-a înaintat demisia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale