Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.10.2022 00:19

Aseară, la Conferința de alegeri a organizației municipal,


A A

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, reales președinte al PSD Târgoviște

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, reales președinte al PSD Târgoviște

Ieri seară, la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște, a avut loc Conferința de alegeri a organizației municipale a PSD Târgoviște! Au participat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, parlamentarii PSD Dâmbovița Titus Corlățean, Carmen Holban, Marian Țachianu, Radu Popa, Ionuț Vulpescu, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, directori de instituții, consilieri locali și județeni social democrați, numeroși  membrii de partid de la organizația municipală a PSD Târgoviște. Au fost prezenți în sală peste 400 de membri, cărora președintele PSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan le-a prezentat  raportul de activitate atât pentru munca politică depusă la organizația de partid, cât și pentru munca administrativă de la Primăria Târgoviște.

Au susținut alocuțiuni prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, senatorul Titus Corlățean și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. La final, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a fost reales, cu unanimitate de voturi, președintele PSD Târgoviște. Acesta va forma echipă cu prim vicepreședintele PSD Târgoviște, Cătălin Rădulescu și cu vicepreședinții organizației PSD Târgoviște Ionete George Florin, Cozma Constantin, Bugyi Alexandru, Sălișteanu Ioan Corneliu, Gheorghe Ana Maria, Ivanovici Traian, Ciprian Prisăcaru, dar și cu  secretarul general al organizației, Ilie Monica, toți fiind aleși cu unanimitate de voturi.          

 

,,Mai evident ca oricând, suntem în postura de a produce fapte bune în comunitate’’

(Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște)

„Am fost reales președinte al PSD Târgoviște, organizație-etalon în județul Dâmbovița, motor electoral al partidului. Munca imensă a membrilor PSD Târgoviște a făcut să avem rezultate formidabile în alegeri, scoruri la care, odată (demult), nici nu visam. De aici și configurația administrativă actuală, una confortabilă, care a făcut posibilă transformarea în bine a municipiului-reședință în ultimii ani. Căci despre asta e vorba, onest. Munca politică ne-a dus în poziții decizionale la nivel de administrație, iar munca din acele poziții ne-a adus rezultate politice foarte bune. Și tot așa, din nou și din nou și din nou. O bună recrutare a echipei politice, seriozitatea și buna credință față de ce le-am promis oamenilor au fost mereu atuurile noastre. Aici, la PSD Târgoviște; aici, la PSD Dâmbovița”, a delarat Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște.

,,Noi, echipa PSD, ne-am asumat proiecte fără precedent pentru județul nostru’’

(Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița)

„Este un moment deosebit de important pentru Organizația PSD Târgoviște, își stabilește echipa de conducere pentru viitoarele alegeri. După cum a spus și primarul municipiului Târgoviște, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, în 2024 ne așteaptă un an foarte greu, în 2024 ne așteaptă un an fără precedent, un an în care vom avea patru rânduri de alegeri, iar la Târgoviște, în 2020, am avut cel mai bun scor politic din istoria Organizației PSD Târgoviște și PSD Dâmbovița, a fost al doilea municipiu reședință de județ, după Buzău, la scorul politic pe care l-am avut la alegerea primarului în Târgoviște. Eu vreau să-i mulțumesc din suflet domnului primar al municipiului Târgoviște, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, social democraților, pentru tot sprijinul pe care ni l-ați dat constant la toate alegerile. Vreau să țineți cont în primul rând de echipă. Eu, de doi ani și jumătate de când conduc această Organizație, de doi ani de când conduc CJD, nu am condus niciodată singur, ci numai în echipă. Împreună cu această echipă, cu secretarul Cristian Stan, cu președintele executiv, Titus Corlățean, cu parlamentarii Radu Popa, Marian Țachianu, Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, cu doamna prefect, Claudia Gilia, împreună cu dumneavoastră, dâmbovițenii, avem un singur lucru de făcut în continuare, acela de a dezvolta comunitățile locale și de a duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am asumat”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale