Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2023 00:13


A A

Primăria Raciu anunță noi investiții în perioada următoare

Primăria Raciu anunță noi investiții în perioada următoare

Administrația publică locală din comuna Raciu pregătește investiții importante, care vor fi demarate în acest an. Primarul Vasile Grădinaru a declarat că proiectul pentru înființarea rețelei de gaze este încă la faza de documentație, dar mai sunt doar câteva avize de obținut. Investiția va fi demarată cu fonduri prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” .Nu se știe exact momentul când va fi obținută finanțarea, dar autoritățile locale speră cât mai curând, pentru a putea demara următoarele proceduri pentru realizarea acestei importante investiții.

„Pentru proiectul înființare și distribuție a rețelei de gaze, noi avem documentația aproape finalizată. Mai avem câteva avize de obținut și terminăm acest capitol. Mai avem de luat de la Apele Române, de la Garda de Mediu și Ministerul Agriculturii. În ceea privește finanțarea, va fi tot prin «Anghel Saligny», la fel ca proiectul privind extinderea rețelei de canalizare, care în acest moment este în plină desfășurare. Am fost anunțați că urmează să primim finanțarea, după care noi vom începe următoarele proceduri. Nu pot preconiza nicio dată, nu ține de noi” , a declarat primarul Vasile Grădinaru. Edilul șef a mai precizat că urmează să înceapă un alt proiect privind modernizarea drumurilor locale, investiție care va fi realizată în parteneriat cu CJD.

„Mai avem o asociere alături de Consiliul Județean Dâmbovița pentru modernizare drumuri locale în comuna Raciu. Urmează să semnăm contractul de asociere. După aceea noi vom semna contractul cu firma câștigătoare și vom da drumul la lucrări”, a mai completat primarul comunei Raciu.

Nu în ultimul rând, urmează ca Primăria Raciu să dea autorizație de construire pentru amenajarea unui nou teren de fotbal în satul Raciu. Proiectul va fi realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Rurală (PJDL), inițiat de actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

AUR Dâmbovița și-a intensificat acțiunile politice
„Reforma fiscal-bugetară, crucială pentru stabilitatea financiară a țării”
Legea plăcilor comemorative, trecută prin „furcile caudine” legislative
„Ziua Victoriei Revoluției de la 1848 și a Democrației Românești”
„Noi facem coaliție doar cu românii”
PSD Dâmbovița a sunat adunarea pentru alegerile din 2024
Secretarul general adjunct al NATO, în vizită „surpriză” la Automecanica și Mija
Achiziție de trenuri pe bază de hidrogen pe ruta București - Târgoviște
Conducere nouă la AUR Dâmbovița
CJD scoate „la bătaie” 9 posturi pentru tineri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale