Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2024 00:14

Laurențiu Costache, candidat PSD la funcția de primar, anunță...


A A

Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu

Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu

În cadrul unei conferințe de presă, la sediul PSD Dâmbovița, Laurențiu Costache, candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului Titu, a prezentat prioritățile sale pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare în cazul în care va fi ales.

Laurențiu Costache a transmis că obiectivul său principal este să ridice standardele administrației locale și să stimuleze dezvoltarea orașului. El a declarat: „Candidez pentru funcția de primar al orașului Titu cu intenția clară de a aduce atât administrația locală, cât și dezvoltarea orașului nostru pe o treaptă superioară. Interesele și respectul față de cetățeni vor fi prioritare, iar siguranța și progresul orașului vor cunoaște o evoluție semnificativă”.

 

Prioritățile în domeniul sănătății

În centrul discuțiilor s-a aflat starea precară a infrastructurii sanitare din Titu. Laurențiu Costache a atras atenția asupra lipsei investițiilor reale în acest sector în ultimii 12 ani, menționând că orașul nu dispune de niciun cabinet medical funcțional și că promisiunile de construire a unui nou spital nu s-au materializat niciodată. „Sistemul medical din Titu este în acest moment în colaps, fără niciun cabinet medical și fără nicio perspectivă, iar cetățenii s-au hrănit până în acest moment doar cu promisiuni. Este nevoie de o altă abordare, una realistă și fără minciuni”, a afirmat candidatul PSD.

 

Proiectele propuse

Laurențiu Costache și-a exprimat intenția de a construi un centru medical modern în Titu, finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, subliniind că această promisiune este una fermă și realistă. „Am convenit să venim în fața oamenilor cu intenția fermă ca în următorii patru ani să construim un centru medical modern în Titu”, a precizat el.

Pe lângă acest centru, Laurențiu Costache a anunțat și alte proiecte în domeniul sănătății, printre care: - Modernizarea Unității de Primiri Urgențe și a Stației de Ambulanță din Titu în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița (CJD). - Înființarea unui centru de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice, finanțat prin Programul „UE pentru Sănătate”. - Crearea unui centru de fizioterapie pentru recuperare și reabilitare, finanțat tot prin Programul „UE pentru Sănătate”. - Construirea unei saline artificiale pentru terapii respiratorii, finanțată prin bugetul local.

Laurențiu Costache a încheiat vorbind despre importanța sincerității și transparenței față de cetățeni: „Ne dorim să fim cât mai sinceri față de cetățeni și să resuscităm sistemul medical din Titu. Mulțumesc locuitorilor orașului Titu pentru susținerea și încrederea pe care ne-o acordă”.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale