Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.11.2021 00:18

VOX POPULI


A A

Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare

Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare

Ieri a fost învestit în Parlamentul României noul Guvern, care va fi condus de premierul Nicolae Ciucă. Executivul susținut de PSD, PNL, UDMR și minoritățile naționale a fost votat ieri în Parlament cu 318 voturi ,,pentru” și 126 ,,împotrivă”. Reporterii cotidianului Jurnal de Dâmbovița au stat de vorbă cu mai mulți dâmbovițeni, întrebându-i ce așteptări au de la noul Guvern al României și dacă noua alianță va rezista până la alegerile din 2024?

*Așteptările mele sunt să guverneze și pentru cetățeni, nu doar pentru ei și ai lor. Nu știu dacă îi vrem până în 2024, să vedem cât merită.

*Eu am încredere mai multă în PSD și Nicolae Ciucă pare un tip serios, mai are față de Prim-ministru față de Cîțu. Cred că vor rezista până în 2024, că au nevoie unii de alții.

*Eu nu am încredere în politicieni în general, de ce să am acum? PSD-ul a dezamăgit când a condus țara, PNL-ul a dezamăgit și mai mult, dar să spunem că ei au guvernat pe vreme de pandemie. Consider că avem două partide la fel de rele la conducerea țării, aduse în prim-plan de cel mai incapabil președinte pe care l-a avut vreodată țara asta.

*Este ironic că acum aceste partide fac alianță, când s-au ,,scuipat” și înjurat atâția ani în lupta la putere. Nu cred că îi va prinde nici vara următoare la guvernare, au prea multe de împărțit.

*Ca să ne facem înțeleși, nu vorbim despre un Guvern mono-color, vorbim despre o alianță formată din cauza unor circumstanțe nefavorabile pentru ambele partide. De asemenea, o alianță impune foarte multe riscuri. Nu sunt deloc sigur că această alianță ar putea face ceva, dar ar fi o șansă pentru ei acum, una destul de mare, în special pentru PSD.

*Este posibil orice între două partide rivale, până la urmă. Nu prea văd cum ar putea să reușească această Coaliție, dar hai să-i lăsăm să demonstreze ce pot. Totuși, dacă mă întrebați pe mine, nici unii și nici alții nu pot prea multe.

Iată că după doi ani în care au fost în opoziție, social democrații au decis să intre la guvernare alături de liberali. Rămâne de văzut de acum încolo dacă actuala coaliție va rezista până la următoarele alegeri parlamentare din 2024.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dâmbovițenii susțin decizia de a menține supermarketurile deschise și în weekend
Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale