Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2023 00:12

În județul Dâmbovița,


A A

Numărul salariaților, pe un trend crescător

Numărul salariaților, pe un trend crescător

*În luna martie 2023, numărul acestora a ajuns la 92.132 persoane

 

Salariați mai mulți în județul Dâmbovița! De la începutul acestui an, numărul angajaților dâmbovițeni a crescut de la o lună la alta, ajungând în luna martie la un maxim de 92132 persoane.  Astfel, potrivit ultimei  raportări a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița efectivul salariaților din județ la sfârșitul lunii martie 2023 a fost de 92.132 persoane, în creștere cu 0,4 % față de luna februarie 2023, când județul avea 91.729  angajați și cu 1,7% față de luna martie 2022, când numărul salariaților dâmbovițeni era de 90.611.

În ceea ce privește câștigul salarial mediu nominal brut, în județul Dâmbovița  în luna martie 2023 acesta a fost de 5728 lei, în creștere față de februarie 2023 cu 3,1%. Câștigul salarial mediu nominal net a fost în luna martie 2023 de 3581 lei, în creștere cu 3,2% față de luna februarie 2023. Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în agricultură, silvicultură și pescuit (4784 lei), industrie și construcții (3640 lei), iar cele mai mici în servicii (3491). Indicele câștigului salarial real a fost de102,2% pentru luna martie 2023 față de luna februarie 2023.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DSP Dâmbovița, recomandări privind canicula
Dosar penal pentru un șofer-pericol
Culturi agricole distruse de grindină
353 de locuri de muncă la AJOFM Dâmbovița
DSVSA Dâmbovița, în „focul” luptei cu toxiinfecțiile alimentare
Omagiu adus eroilor neamului
Polițiștii, în dialog cu copiii
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
ISU Dâmbovița, victorie la Competiția națională de descarcerare și prim ajutor
Poliția, pe urmele unei escrocherii cu fonduri europene


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale