Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2023 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Nu poți să păcălești fotbalul la infinit!

Nu poți să păcălești fotbalul la infinit!

19 mai 2023. Data care va rămâne mult timp de acum înainte în mintea microbiștilor dâmbovițeni. După patru ani, Chindia a revenit acasă, pe stadionul „Eugen Popescu”, pentru meciul cu FC Voluntari. Ceea ce s-a dorit a fi o sărbătoare s-a transformat într-un dezastru, pentru că trupa lui Toni Petrea a remizat cu FC Voluntari, în timp ce FC Argeș a câștigat cu Petrolul Ploiești, și a trimis-o pe Chindia în eșalonul secund.

Un scenariu de anticipat, despre care am tot vorbit în ultima vreme, dar de care se pare că am fost mai preocupați noi, jurnaliștii și microbiștii dâmbovițeni, decât cei din conducerea echipei.  S-au făcut atât de multe greșeli, atât în timpul acestui sezon, cât și în stagiunile precedente, încât nu știm cu ce să începem. Ideea este simplă: în fotbal, ca și în viață, nu poți să păcălești la nesfârșit, pentru că vei fi pedepsit, când îți e lumea mai dragă, iar acest lucru s-a aplicat în cazul Chindiei.

Echipa care a fost pregătită de Toni Petrea a plătit tribut greșelilor din trecut. Fără o strategie clară în privința transferurilor, pentru că în fiecare pauză s-au adus jucători care nu au mai fost doriți de alte echipe, Chindia nu a mai avut forța să reziste și în acest sezon. Au tot fost întârzieri salariale, iar stadionul nu a fost gata decât atunci când s-a dovedit a fi prea târziu. Ar fi eronat să considerăm că doar jucătorii și staff-ul tehnic sunt vinovați pentru această retrogradare.

Nu poți rezista în eșalonul de elită, dacă nu ai o strategie sănătoasă. Poți să supraviețuiești o perioadă, dar la un moment dat se face dreptate. Îmi pare rău pentru jucătorii care au vărsat lacrimi pentru această echipă și pentru suporterii care și-au pierdut zile din viață, pentru a fi alături de Chindia în deplasări, pentru ca mai apoi să o vadă retrogradând acasă, pe „Eugen Popescu”.

Este dureros, dar cred că este corect ceea ce s-a întâmplat, pentru a vedea toată lumea, de la autoritățile locale, până la cei din club, că nu poți face fotbal doar cu jumătăți de măsură. Și nu e doar cazul Chindiei Târgoviște. Domnilor, mai puțină aroganță și mai multă muncă. Nu FC Voluntari sau FC Argeș au retrogradat-o pe Chindia, voi ați făcut-o! E timpul să se schimbe liniile, nu doar în lotul echipei, ci și în conducere.  Toni Petrea a plecat, sunt curios cine îl va urma...

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]



Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter




Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale