Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.01.2023 00:20

Editorial


A A

Neamul românesc piere... (I)

Neamul românesc piere... (I)

...este imaginea tragică proiectată în memoria opiniei publice și pe filele cronicii contemporane de datele ultimului recensământ al populației țării. Previziunile diabolice făcute de planificatorii ocultei globalizării post-decembrie ’89 (O, Doamne, ce nenorocite urmări are pentru români așa-zisa revoluție de acum 33 de ani!) pe seama sorții României, din nenorocire, se împlinesc. Este o nefastă împlinire!

Astfel, funesta planificare – previziune aduce populația României, o țară, de altminteri cu un potențial uriaș de supraviețuire a cel puțin 80 de milioane de locuitori, la… 16-15 milioane de ființe trăitoare pe teritoriul său până în 2030. Ultimul recensământ din 2022 ne arată că malefica planificare va fi realizată cu o ucigașă celeritate. Curând, deci, vom deveni o populație. În acest sens, România a fost transformată într-un sinistru poligon de experimentare/ genocidar de 238.000 kilometri pătrați.

Trendul experimentului la care toți guvernanții și președinții republicii au fost/ sunt părtași fără îndurerare: distrugerea economiei industriale, distrugere multilaterală, efectul fiind pierderea masivă a locurilor de muncă; exportul, de asemenea, sinistru planificat, de forță de muncă în țările bogate ale Europei occidentale, pentru a deveni și mai bogate; prăbușirea întregului sistem de sănătate ceea ce a dus și la descreșterea accentuată/ alarmantă a ratei natalității; îmbătrânirea și mortalitatea („ieșirea din sistem”) care au produs un extrem de grav deficit demografic (o consecință a îmbătrânirii și descreșterii populației este dezastrul PIB-ului potențial ca urmare a scăderii aportului forței de muncă); prăbușirea, de asemenea, a nivelului e trai datorită foarte slabei puteri de cumpărare a românilor odată cu instalarea unei inflații galopante.

(va urma)

 

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale