Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.04.2024 00:19

Ieri, Consiliul Județean Dâmbovița a demarat...


A A

Modernizarea DJ 712 Târgoviște – Pucioasa

Modernizarea DJ 712 Târgoviște – Pucioasa

*„Până la finalul lui 2024, vor începe lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia, reabilitarea și modernizarea DN71, iar acest drum județean DJ712 va fi principala rută pentru a ajunge în municipiul Târgoviște din nordul județului Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 712, traseul Târgoviște - Șotânga - Vulcana-Pandele - Brănești - Pucioasa. Proiectul, finanțat cu 64.200.000 de Euro, reprezintă cea mai mare investiție vreodată acordată unui proiect din Regiunea Sud-Muntenia.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate chiar lângă șantierul de lucru, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a oferit detalii despre proiect, fiind însoțit de vicepreședinții Luciana Cristea, Antonel Jîjîie și secretarul general al județului, Dan Popa. Proiectul face parte din inițiativa „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 712 (Pucioasa - Brănești - Vulcana-Pandele - Șotânga - Târgoviște), DJ 720C (Gura Ocniței - Ocnița) și DJ 720 A (Gura Ocniței – Adânca - Bucșani - Mărcești - Finta - Postârnacu - DN 1A)”. Această inițiativă vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județ, facilitând astfel mobilitatea locuitorilor și sprijinind dezvoltarea economică și turistică a regiunii.

La vizita din teren au mai participat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan și primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița: „Lucrările au început din municipiul Târgoviște, de la Halta Teiș, lucrăm în paralel și într-un punct de lucru între Șotânga și Vulcana Pandele, iar astăzi voi avea o discuție cu reprezentanții constructorului și vom începe și din localitatea Brănești și de la intrarea în orașul Pucioasa, dinspre comuna Brănești. Acest drum județean va fi o alternativă pentru DN71, anul acesta, până la finalul lui 2024, vor începe lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia, reabilitarea și modernizarea DN71, iar acest drum județean DJ712 va fi principala rută pentru a ajunge în municipiul Târgoviște din nordul județului Dâmbovița”.

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: „Proiectul este unul foarte important. Pentru că tot discutăm de intrarea în municipiul Târgoviște aș mai anunța încă un proiect important, de asemenea în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița și CNAIR, este vorba de DN72A, lărgirea la 4 benzi a drumului spre Priseaca, deja am modificat lista de investiții a municipiului Târgoviște astfel încât și acel drum să fie modernizat”.

Constantin Stroe, primarul comunei Șotânga: „Este un proiect deosebit de important pentru comunitatea noastră, era prioritatea zero. Noi sperăm ca într-un timp rezonabil să ne bucurăm de facilitățile unui drum județean cu adevărat la standardele europene”.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dorul toxic după imperiul defunct (II)
Reabilitare rutieră de amploare
Dezastru ecologic pe Râul Ialomița
Eveniment la Universitatea „Valahia” din Târgoviște
Incendiu la Târgoviște
O păcăleală nu ține cont de profesionalism
Dorul toxic după imperiul defunct (I)
Investiții importante inaugurate la Băleni
Activitate cu tinerii la Centrul Social-Cultural al Parohiei „Sf. Nifon”
Probleme grave ale pensionarilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (II)

Așa cum hoțul strigă hoții, în cazul individului reinstalat după cum au vrut mușchii săi pe tronul de la Kremlin, s-ar putea spune, cu evidentă putere a adevărului, parafrazând, că, ucigașul strigă ucigașii. Și ca să-i iasă sinistra pasență și-a pus la bătaie propaganda de sorginte bolșevică să inventeze niște…... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale