Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.11.2022 00:16

În perioada 14 – 20.11.2022,


A A

Misiuni „de foc” ale pompierilor dâmbovițeni

Misiuni „de foc” ale pompierilor dâmbovițeni

În perioada 14 – 20 noiembrie a.c., echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au acționat la 38 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populației (locuințe, anexe gospodărești, mijloace auto etc.), 1 incendiu de vegetație uscată, 11 acțiuni la accidente rutiere, 9 acțiuni de asistență persoane aflate în dificultate, 1 misiune pirotehnică pentru asanare de muniție și 10 acțiuni la alte situații de urgență (deblocări de ușă, salvări animale, asigurare zonă etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate și au intervenit la 178 cazuri medicale.

Echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 58 misiuni de recunoaștere și informare preventivă în localități din raioanele de intervenție, 1 exercițiu în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție și 19 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița. În acest sfârșit de săptămână inspectori de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au desfășurat acțiuni de control inopinate la operatori economici din municipiul Târgoviște.

Verificările au vizat obiective cu aglomerări de persoane, iar scopul principal urmărit a fost acela al respectării numărului maxim de utilizatori, accesibilitatea căilor de evacuare, precum și respectarea altor măsuri de siguranță și prevenire împotriva incendiilor. În urma acțiunilor de control desfășurate la 6 operatori economici, au fost aplicate 3 amenzi contravenționale în cuantum total de 7.500 de lei, precum și 9 avertismente.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’
Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale