Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.07.2023 00:13

Ieri,


A A

Ministrul Dezvoltării, vizită în Dâmbovița

Ministrul Dezvoltării, vizită în Dâmbovița

*La invitația senatorului Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, ministrul Adrian Ioan Veștea a discutat cu edilii liberali pe teme administrative

 

Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost prezent ieri, 27.07.2023, în județul Dâmbovița, la ședința de partid a PNL Dâmbovița. La întâlnirea care a avut loc în comuna Cojasca au participat președintele PNL Dâmbovița-Virgil Guran, secretarul general al PNL Dâmbovița-Aurelian Cotinescu, primari liberali din județ și candidați la viitoarele alegeri locale pentru primăriile din județul Dâmbovița.

La invitația senatorului Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, ministrul Adrian Ioan Veștea a discutat cu edilii liberali pe teme administrative, iar primarii au expus problemele întâmpinate în implementarea proiectelor, problemele bugetare și aspecte legate de finanțările guvernamentale.

Primarii au dezbătut alături de ministrul liberal chestiuni legate de accesarea fondurilor europene și guvernamentale și deblocarea proiectelor și i-au prezentat acestuia informații despre stadiul investițiilor derulate prin PNRR și Programul Național „Anghel Saligny”.

Ministrul Adrian Ioan Veștea a avut posibilitatea de a lua pulsul investițiilor derulate de primarii liberali din Dâmbovița și a oferit la rândul său îndrumări pentru gestionarea proiectelor și atragerea finanțării, a transmis Biroul de presă al PNL Dâmbovița.

 


V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

SANITAS a chemat Guvernul României în instanță
„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”
„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale