Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2024 00:09

CSM Trgoviște


A A

Medalii la radio orientare

Medalii la radio orientare

* Sportivii antrenați de Pavel Babeu au urcat pe podium atât la Campionatul Național de Tineret, cât și Cupa Decebal

 

În perioada 16-19 mai, localitatea Cugir a fost gazda a dou competiții naționale de radio orientare: Campionatul Național de Tineret și Cupa Decebal. Competițiile au adus laolalt cei mai talentați tineri radio orientariști din țar, iar Clubul Sportiv Municipal s-a remarcat prin rezultate interesante. Tinerii sportivi târgovișteni au obținut 9 medalii de aur, 5 de argint și una de bronz. Printre cei mai buni s-au numrat Damian Badea și Teodora Liț (16 ani), care au câștigat câte dou titluri de campioni naționali.

De asemenea, tânrul Clin Dinu a obținut dou medalii de aur. De asemenea, Diana Cojoac, Filip Dinu și Eric Tur au reușit s cucereasc câte un titlu național. Altfel, în cadrul competiției Cupa Decebal, echipa Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, antrenat de Pavel Babeu, a ocupat locul 1, grație sportivilor Victor Petrovici, Teodora Liț, Damian Badea, Diana Cojoac, Filip Dinu, Clin Dinu și Eric Tur.

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Mihai Blașa revine la Farul
Romnia sper din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plaj
Marian Vtavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplin și Etic
Costel Prș are planuri mari
Sonia Mare, locul 3 la Balcaniada U15
Bravo, Romnia!
Patru campioni naționali la lupte pe plaj
S-au jucat 5 meciuri de baraj menținere/promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți s lansezi idei, dar și s explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spaiul public. Pentru astzi am ales tema neutralitții, cu precdere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între dou mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținut... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale