Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.05.2022 00:11

Fostul premier al României, Ludovic Orban, a participat ieri la...


A A

Lansarea Partidului Forța Dreptei în județul Dâmbovița

Lansarea Partidului Forța Dreptei în județul Dâmbovița

*,,România nu poate fi lăsată captivă în tentaculele unei caractițe care s-a constituit printr-o alianță contra naturii între PSD și ceea ce a fost PNL’’

 

Ieri, la Târgoviște, a avut loc lansarea noii formațiuni politice Forța Dreptei Organizația Județeană Dâmbovița, și implicit prima conferință de presă a noului partid! La eveniment au participat președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, dar și membrii fondatori ai formațiunii politice. La începutul acestei săptămâni, printr-o hotărâre a Biroului Național, a fost validată conducerea partidului Forța Dreptei Dâmbovița, organizație condusă de un grup de inițiativă format din 13 membrii, președinte fiind deputatul Gabriel Plăiașu.

„Am refuzat să mai rămânem în PNL din cauza alianței toxice cu PSD”

,,În structura de conducere județeană sunt foști membrii ai PNL, dar și tineri care nu au mai făcut politică până acum... Am refuzat să mai rămânem în PNL pentru că nu am dorit să ne mai asociem politic cu PSD, care a fost în permanență adversarul nostru politic. Nu putem fi de acord cu această alianță toxică’’, a declarat președintele Forța Dreptei Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

Fostul premier al României, fost președinte al PNL, actualmente președinte al partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a declarat ieri la Târgoviște că este foarte apropiat de județul Dâmbovița, unde vine cu mare plăcere. De data aceasta evenimentul care l-a adus din nou în ,,județul său de suflet’’ a fost lansarea formațiunii politice Forța Dreptei în județul Dâmbovița.

„Suntem o formațiune politică care își respectă cuvântul”

,,Am pornit pe acest drum pentru că astăzi în România nu mai există nicio formațiune politică de centru dreapta care să reprezinte clasa de mijloc, electoratul dinamic, oamenii care muncesc, oamenii care au muncit și care trăiesc dintr-o pensie câștigată  ca rezultat al muncii depuse în viață. Noi vrem să arătăm că poate exista o formațiune politică care își respectă cuvântul... Avem convingerea că putem să construim o forță politică cu oameni de caracter, cu oameni cinstiți, cu oameni care să nu intre în politică doar pentru avantaje personale și pentru a se îmbogăți, cu oameni dedicați interesului public și cu oameni care au într-adevăr capacitatea de a lua decizii care să facă bine comunităților locale. Voi fi alături de echipa de la Dâmbovița, așa cum am fost în câteva rânduri când am fost președinte interimar la Dâmbovița tocmai pentru a căuta să atragem alături de noi oamenii serioși din județul Dâmbovița, oameni care să ofere șanse de dezvoltare pentru județul Dâmbovița și nu politicieni care, din 4 în 4 ani, să toarne baliverne și iluzii către cetățeni ca să le obțină voturile’’, a declarat președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Partidul Forța Dreptei Dâmbovița a reușit să constituie, la nivel județean, grupuri de inițativă în 25 de localități, din cele 89, dar acțiunea va continua pe parcursul verii pentru a se atinge targetul de 50 de localități. Până în vara anului 2023, conducerea Forța Dreptei Dâmbovița și-a propus să aibă reprezentare  în toate cele 89 de localități ale județului.

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale