Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:20

Editorial


A A

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Și ca să dau, concret, câteva exemple am să le dau pe cele ale Consiliului Județean Dâmbovița, al cărui tânăr și energic președinte este economistul doctor Corneliu Ștefan și al municipiului Târgoviște, al cărui edil șef este tot un tânăr dedicat cu pasiune misiunii sale, juristul Daniel-Cristian Stan. Și această mărturie o depun ca dâmbovițean și ca târgoviștean și nu aș vrea ca să-mi fie considerată ca o adulație gratuiră căci la vârsta pe care mi-a oferit-o bunul Dumnezeu și destinul nu mai am interese care să apeleze la vreun sprijin oficial, ci este o constatare izvorâtă dintr-o reală renaștere a județului și a capitalei sale care se produce de câțiva ani încoace.

Județul a început să-și recapete vitalitatea sa economică și culturală beneficiind de o refacere a zestrei sale industriale în parametrii tehnologiilor viitorului, iar infrastructura sa rutieră și feroviară a intrat deja într-un proces de modernizare racordând la înalte standarde acest spațiu de țară la Europa secolului XXI. Tânărul președinte nu prididește, infatigabil, în a pune în operă nenumărate proiecte, în a atrage finanțările necesare, dar și a gândi proiectiv propășirea viitoare a județului pe fiecare oraș și comună.

Și același lucru se poate spune cu îndreptățire și despre cel pe care târgoviștenii îl percep cu admirație ca pe un veritabil „șef de șantier”, primarul urbei voievodale, Daniel-Cristian Stan, care, având și colaboratori de nădejde, a reușit să schimbe într-un ritm rapid chipul Târgoviștei, străinii car poposesc în fosta Cetate de Scaun și cu unii am avut șansa să schimb câteva cuvinte, câțiva fiind pretențioși oameni de presă - considerând, aș spune, la unison, că este un „oraș bijuterie”, metamorfozându-se într-unul smart. Și mulți au constatat această realitate și cu prilejul recentelor  „Zile ale județului Dâmbovița”.

(va urma)

 

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Handbal european
C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)
C40 – spre neocomunismul/neofascismul distopic (I)
Destabilizarea/haotizarea României...
Mergem până în Vietnam?
Sferele decizionale ale politicilor sectoriale
Jurnal de război. Alarmă! România sub focul Kremlinului (II)
Jurnal de război. Alarmă! România sub focul Kremlinului
Gruparea forțelor anti-europene ia amploare
Noul an școlar, sub spectrul haosului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale