Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2023 00:19

Marcaje rutiere noi în municipiul Târgoviște


A A

Investiții importante în infrastructura rutieră

Investiții importante în infrastructura rutieră

*După finalizarea cu succes a proiectelor de reabilitare a unor mari bulevarde, un nou pas important a fost trasarea liniilor rutiere pe Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân și Bulevardul Independenței

 

În plin proces de modernizare urbană, municipiul Târgoviște continuă să se transforme! După finalizarea cu succes a proiectelor de reabilitare a bulevardelor și străzilor, orașul a dat startul unui nou pas important: trasarea liniilor rutiere.

Ultima etapă a acestei inițiative a văzut marcajul rutier proaspăt trasat pe Calea Domnească, o arteră principală ce străbate inima orașului. Dar transformările nu se opresc aici. Bulevardul Mircea cel Bătrân și bulevardul Independenței sunt zonele unde se lucrează acum, pentru a beneficia de această actualizare vitală.

Noile marcaje rutiere nu sunt doar un detaliu cosmetic. Acestea joacă un rol esențial în creșterea siguranței traficului și în reglementarea circulației în municipiu. Cu ajutorul acestor linii rutiere proaspete și bine vizibile, conducătorii auto au o ghidare mai clară în ceea ce privește traseele și direcțiile corecte de mers. Astfel, se reduce riscul de accidente și se fluidizează traficul în zonele aglomerate.

Astfel, această investiție în infrastructură este parte a unei serii de proiecte menite să transforme Târgoviște într-un municipiu modern și atractiv, unde siguranța și mobilitatea sunt prioritare. Locuitorii și vizitatorii se pot bucura de o experiență de transport mai plăcută și mai eficientă în timp ce descoperă frumusețea și farmecul unui oraș istoric.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște
Plan de măsuri pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare
Reîntregirea patriei prin Biserica neamului
Dâmbovița, pe podiumul investițiilor de succes, la Gala Regio
Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă
Măsurile de siguranță alimentară, în vizorul pensionarilor
„Rata de vaccinare pe programele naționale a scăzut”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)

Au românii expresia paremiologică cu tâlc. Cică „frica păzește pepenii”. Și al cărui tâlc se poate aplica în sens geopolitic și la ce se petrece acum pe cele două mari teatre de război, în Ucraina și în Israel. La peste un an și jumătate de la războiul lui Putin declanșat împotriva Kievului… nazist (!), și la aproape două luni de la agresiunea teroristă a Hamas... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale