Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2023 00:19

Marcaje rutiere noi în municipiul Târgoviște


A A

Investiții importante în infrastructura rutieră

Investiții importante în infrastructura rutieră

*După finalizarea cu succes a proiectelor de reabilitare a unor mari bulevarde, un nou pas important a fost trasarea liniilor rutiere pe Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân și Bulevardul Independenței

 

În plin proces de modernizare urbană, municipiul Târgoviște continuă să se transforme! După finalizarea cu succes a proiectelor de reabilitare a bulevardelor și străzilor, orașul a dat startul unui nou pas important: trasarea liniilor rutiere.

Ultima etapă a acestei inițiative a văzut marcajul rutier proaspăt trasat pe Calea Domnească, o arteră principală ce străbate inima orașului. Dar transformările nu se opresc aici. Bulevardul Mircea cel Bătrân și bulevardul Independenței sunt zonele unde se lucrează acum, pentru a beneficia de această actualizare vitală.

Noile marcaje rutiere nu sunt doar un detaliu cosmetic. Acestea joacă un rol esențial în creșterea siguranței traficului și în reglementarea circulației în municipiu. Cu ajutorul acestor linii rutiere proaspete și bine vizibile, conducătorii auto au o ghidare mai clară în ceea ce privește traseele și direcțiile corecte de mers. Astfel, se reduce riscul de accidente și se fluidizează traficul în zonele aglomerate.

Astfel, această investiție în infrastructură este parte a unei serii de proiecte menite să transforme Târgoviște într-un municipiu modern și atractiv, unde siguranța și mobilitatea sunt prioritare. Locuitorii și vizitatorii se pot bucura de o experiență de transport mai plăcută și mai eficientă în timp ce descoperă frumusețea și farmecul unui oraș istoric.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale