Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.04.2024 00:12

Primăria Dobra anunță...


A A

Investiții importante în infrastructura educațională

Investiții importante în infrastructura educațională

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a anunțat  planurile  pentru modernizarea infrastructurii educaționale din comună. Într-o declarație a sa, edilul șef a oferit detalii despre proiectele pe care le are în implementare, precizând că este nevoie de îmbunătățiri pentru condițiile de învățare pentru copiii și tinerii din toată localitatea.

Printre inițiativele majore menționate de primar se numără modernizarea Școlii Gimnaziale din Dobra, pentru care se preconizează depunerea unui proiect în valoare de 6.600.000 de lei prin Programul Operațional Regional (POR). Această inițiativă are ca obiectiv crearea unui mediu educațional modern și funcțional, adaptat nevoilor elevilor și cadrelor didactice.

De asemenea, pentru Școala "Iulian Rusu" din Mărcești, a fost deja depus un proiect în valoare de 1.900.000 de lei prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), având ca scop reabilitarea moderată a instituției. Proiectul se află în etapa de pregătire pentru licitația publică.

În ceea ce privește dotarea școlilor, primarul a menționat depunerea unui alt proiect prin Ministerul Învățământului. Mai mult, se află într-un stadiu avansat al licitației publice pentru două proiecte de eficientizare energetică a grădinițelor Mărcești și Dobra, ambele depuse prin Fondul de Mediu. Aceste proiecte, evaluate la 1.800.000 de lei fiecare, au ca scop atât reducerea impactului asupra mediului, cât și creșterea eficienței energetice în aceste instituții.

Suntem hotărâți să aducem schimbări semnificative în infrastructura educațională a comunei noastre. Prin aceste proiecte, ne propunem să oferim elevilor și cadrelor didactice condiții moderne și să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunității noastre", a declarat primarul Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții majore în infrastructura comunei Raciu pentru anul 2024
Pregătiri de Ziua Copilului
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița
Împrumuturi bancare destinate agricultorilor dâmbovițeni
473 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (II)

Așa cum hoțul strigă hoții, în cazul individului reinstalat după cum au vrut mușchii săi pe tronul de la Kremlin, s-ar putea spune, cu evidentă putere a adevărului, parafrazând, că, ucigașul strigă ucigașii. Și ca să-i iasă sinistra pasență și-a pus la bătaie propaganda de sorginte bolșevică să inventeze niște…... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale