Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.03.2023 00:20

Liderul de sindicat Constantin Bucuroiu cere Ministerului Economiei...


A A

Investiții coerente și eficiente n industria din Aprare

Investiții coerente și eficiente n industria din Aprare

*„Decât s aruncm banii pe utilaje care nu ne sunt necesare sau pe diverse dotri care nu-și gsesc rostul mai bine s facem, la nivel de ROMARM, investiții pe programe în așa fel încât banii s rmân în cadrul societților și s nu mai plece ctre terți”

 

 

Violeta Stanciu


 

Președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Aprare și Aeronautic (ASIAA), Constantin Bucuroiu, lider de sindicat la Uzina Automecanica Moreni a solicitat ministrului Economiei, Florin Sptaru, în cadrul unei întâlniri de lucru cu reprezentanții ASIAA, s existe o coordonarea strict și eficient a investițiilor în cadrul societților de profil, astfel încât banii s rmân în sistem și s nu se mai scurg în afara lui, mai ales atunci când este nevoie s se efectueze anumite procedee tehnice. De asemenea, sindicaliștii din aceast industrie  cer un control al ministerului, prin ROMARM, asupra investițiilor.

„Decât s aruncm banii pe utilaje care nu ne sunt necesare sau pe diverse dotri care nu-și gsesc rostul mai bine s facem, la nivel de ROMARM, investiții pe programe în așa fel încât banii s rmân în cadrul societților și s nu mai plece ctre terți. Dau și un exemplu... CNC-uri s-au cumprat atâtea CNC-uri c jumtate dintre ele nu funcționeaz din lips de contracte și comenzi. Al doilea lucru, dac am nevoie de un tratament termic pâi mai bine m duc cu o investiție de modernizare sau de un tratament nou ctre o societate din industria de aprare, care are tratament termic, decât s m duc s arunc bani prin fel și fel de hale nenorocite de peste tot, prin garaje, cum se obișnuiește în momentul de faț pentru c fiecare și-a fcut o afacere proprie... Mai bine banii s rmân în cadrul ROMARM. De exemplu, la Tohan fac tratament termic, toat lumea din industria de aprare merge acolo pentru tratamentul termic și atunci banii rmân în interiorul ROMARM și îi folosim în așa fel încât s funcționm și s putem acorda salarii... Am discutat cu ministrul Economiei despre acest control al Ministerului, prin Romarm, în așa fel încât s fim funcționabili și s profitm de cât mai mulți bani în interior”, a explicat liderul de sindicat Constantin Bucuroiu.

 Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)
Scufundare scandaloas a transportorului blindat Piranha n Dunre
Noi spectacole de mare impact la BABEL FEST
ncepe reabilitarea și modernizarea DJ 712 A Runcu - Ru Alb
10 unitți de nvțmnt vor fi modernizate
Județul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Infrastructura rutier, n ampl reabilitare prin Programul „Anghel Saligny”
Ajutor pentru Spitalul Județean de Urgenț Trgoviște
Grev japonez n unitțile medicale din județ!
Festivalul Internațional Euro-Asiatic AMASIA, nființat la TrgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovia - de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI (partea a III-a)

i muli au constatat aceast realitate i cu prilejul recentelor „Zile ale judeului Dâmbovia”, zile în care am strbtut acest meleag de ar prin mai multe zri ale sale, prilej de a vedea la faa locului cum de la Potlogiul brâncovenesc i Getiul lui Gheorghe Zamfir, i „orașul aurului negru” Moreni, i Pucioasa, care pstreaz înc amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale