Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.07.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

În linie dreaptă

În linie dreaptă

Au mai rămas aproximativ două săptămâni până la startul noului sezon de Liga 1. Chindia Târgoviște pregătește debutul în noua stagiune, campionat în care conducerea clubului, staff-ul tehnic, dar și jucătorii speră să evite emoțiile pe care le-au avut în sezonul recent încheiat, atunci când formația dâmbovițeană a reușit să se salveze de la retrogradare, în urma unui baraj cu Chiajna.

Apele s-au mai liniștit de atunci, s-au făcut schimbări pe banca tehnică, dar și în lot, iar atmosfera pare una bună în cadrul clubului târgoviștean. Adi Mihalcea trebuie să demonstreze rapid că este antrenorul potrivit pentru Chindia Târgoviște. Sunt multe voci care îl contestă, chiar dacă acesta nu a disputat nici măcar o partidă oficială pe banca tehnică a formației de lângă Turnul Chindiei.

Noul tehnician are o misiune complicată, trebuie să-l facă uitat pe Emil Săndoi, cel care a reușit rezultate bune cu Chindia, chiar dacă de multe ori jocul prestat nu era cel mai atractiv, din punct de vedere estetic. Microbiștii dâmbovițeni sunt buni cunoscători ai fenomenului, iubesc fotbalul și le place să analizeze în detaliu activitatea Chindiei, mai ales că aceasta este echipa fanion a județului în ultimii ani.

Din păcate, startul sezonului nu va înseamna și revenirea formației târgoviștene pe stadionul „Eugen Popescu”, aceasta urmând a evolua în continuare pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. A mai rămas puțin timp până la startul noului sezon, iar lucrurile trebuie să se așeze în direcția potrivită pentru Chindia Târgoviște, întrucât stagiunea care stă să înceapă se anunță una extrem de dificilă. Specialiștii o văd pe formația târgovișteană, alături de CS Mioveni și Hermannstadt, ca fiind una dintre principalele favorite la retrogradarea directă.

Sigur, este devreme să vorbim despre astfel de lucruri, pentru că nu s-a disputat nici măcar o etapă, dar Chindia trebuie să trateze cu seriozitate maximă fiecare meci, pentru că am văzut cât de mult contează fiecare pas greșit. Sper că cei din cadrul clubului au învățat ceva din greșelile sezonului trecut și nu le vor mai repete și în această stagiune!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale