Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.03.2015 00:25

Postul de televiziune Antena 3 a difuzat duminică seara „imagini explozive cu șpăgarii regimului mafiot” aflați în preajma hotelului lui Dorin Cocoș


A A

Florin Popescu, "tranzacții în stradă" cu morman de euro la cutie

Florin Popescu,
În câteva fotografii difuzate duminică seara la emisiunea „Sinteza Zilei” a apărut și deputatul Florin Popescu, fostul președinte PDL al Consiliului Județean Dâmbovița

❚ La emisiunea de prime-time „Sinteza Zilei” au fost difuzate fotografii incendiare realizate la întâlnirile care aveau loc la hotelul lui Dorin Cocoș, considerat „cartierul general” al celor implicați în scandalul șpăgilor din dosarele Microsoft și ARNP, după cum a explicat realizatorul TV Mihai Gâdea ❚ „Florin Popescu, baronul de Dâmbovița, e cu un domn. Nu știm cine e acel domn și pare că îi arată ce are în cutia aia. Cum bine se poate observa, sunt niște bancnote de 100 de euro. Întâlnirea este în fața hotelului lui Dorin Cocoș”, a mai spus Mihai Gâdea la emisiunea „Sinteza Zilei”

FLORIN MOLDOVEANU


La postul național de televiziune Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei” din seara de duminică, 15 martie a.c., au fost difuzate imagini explozive care imortalizează persoane cu nume sonore pe scena politică și publică, precum deputatul PMP Elena Udrea – fost ministru PDL al Dezvoltării Regionale și Turismului, Gheorghe Ștefan – fostul primar PDL de la Piatra Neamț, Tiberiu Urdăreanu – de la firma UTI, unde au avut recent loc percheziții, Claudiu Florică – considerat intermediar în Dosarul Microsoft, dar și Răzvan Murgeanu – fost consilier prezidențial al președintelui Traian Băsescu. Fotografiile surprind întâlniri în preajma hotelului lui Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, arestat recent în cazurile mitelor de milioane de euro din dosarele Microsoft și ANRP.

„Care era cartierul general al acestor băieți? Domnul Cocoș, domnul Pinalti, domnul Gabriel Sandu, toți vorbeau că întâlnirile aveau loc la hotelul lui Dorin Cocoș. Acolo era cartierul general, acolo se vedeau, motiv pentru care vă prezint în această seară fotografii făcute de-a lungul timpului cu toate aceste întâlniri. (…) Din toate aceste denunțuri, noi aflăm că toate șpăgile ce au fost până acum descoperite din Microsoft, chiar și din chestiunea retrocedărilor, tot acolo aveau loc aceste întâlniri”, a prezentat subiectul Mihai Gâdea, cunoscutul realizator al emisiunii „Sinteza Zilei” și directorul postului TV Antena 3.

„Să faci astfel de tranzacții în stradă… probabil că li se părea că sunt mult prea tari”

În câteva fotografii difuzate duminică seara la emisiunea „Sinteza Zilei” a apărut și deputatul Florin Popescu, fostul președinte PDL al Consiliului Județean Dâmbovița. „Cine mai mergea la întâlnirile de la hotelul lui Dorin Cocoș? Ce avem noi aici? Avem așa: Baronul găinar, cum a fost el supranumit de presă, Florin Popescu, baronul de Dâmbovița, e cu un domn. Nu știm cine e acel domn și pare că îi arată ce are în cutia aia. Cum bine se poate observa, sunt niște bancnote de 100 de euro. Întâlnirea este în fața hotelului lui Dorin Cocoș, se poate mări, se poate vedea. Ia o cutie de la acel domn. Să faci astfel de tranzacții în stradă… probabil că li se părea că sunt mult prea tari sau erau mult prea interesați de arginții pe care îi schimbau între ei”, a remarcat realizatorul TV Mihai Gâdea.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sistemul de supraveghere din Târgoviște va fi gata până la debutul anului școlar
BEZNA TRANSPARENȚEI ÎN ZECI DE PRIMĂRII
Prefectul către toți primarii: "Respectați legile întocmai!"
ȘEDINȚE ILEGALE ÎN CONSILII LOCALE DIN DÂMBOVIȚA (II)
ȘEDINȚE ILEGALE ÎN CONSILII LOCALE DIN DÂMBOVIȚA (I)
Cele patru stații pentru vehiculele electrice, funcționale
Criza COVID-19 a lăsat elevii fără "Laptele și cornul"
117 avize de securitate pentru incendiu
Risc seismic la sediul CJD
Asistența socială, sub strictă monitorizare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale