Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.02.2024 00:18

Consultare publică pentru un nou proiect de infrastructură


A A

Drum pe 4 benzi între A1 și DN7

Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
foto arhivă

*Proiectul vizează lărgirea la 4 benzi de circulație a unui traseu de aproximativ 14 kilometri, cu o lățime a platformei de 19,00 metri *Un alt aspect al proiectului este dublarea actualului pod peste râul Argeș


Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a deschis procedura de consultare publică pentru Proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lărgirea la 4 benzi a drumului de legătură între autostrada A1 și DN7 (DJ 711A). Anunțul a fost făcut de către Ionuț Săvoiu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului, fost consilier județean în Dâmbovița.

Obiectivul de investiții, care urmează să fie finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Transport 2021-2027 și de la bugetul național, a primit avizul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe în data de 5 ianuarie 2024.

Proiectul vizează lărgirea la 4 benzi de circulație a unui traseu de aproximativ 14 kilometri, cu o lățime a platformei de 19,00 metri. Un alt aspect al proiectului este dublarea actualului pod peste râul Argeș.

Această inițiativă este parte a eforturilor de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii rutiere din România, având ca scop principal creșterea siguranței și fluidității traficului în această zonă strategică de legătură între două importante artere de transport.

Proiectul de lărgire la 4 benzi a drumului de legătură între A1 și DN7 reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii noastre de transport. Prin consultarea publică, dorim să implicăm cetățenii și părțile interesate în procesul decizional, pentru a asigura o infrastructură modernă și eficientă, în beneficiul tuturor utilizatorilor”, a declarat Ionuț Săvoiu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Proiectul se află acum în faza de consultare publică, iar Ministerul Transporturilor și Infrastructurii încurajează toți cetățenii și entitățile interesate să-și exprime opinia și sugestiile pentru îmbunătățirea acestuia, înainte de a fi supus aprobării Guvernului.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale