Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2023 00:19

Cu fonduri europene,


A A

Dotri importante la Spitalul Județean de Urgenț Trgoviște

Dotri importante la Spitalul Județean de Urgenț Trgoviște

*4 aparate de radiologie mobile și 700 de noptiere noi, ultimele achiziții! *Aparatele de radiologie sunt foarte necesare și utile Secției de Radiologie, iar noile noptiere vor spori confortul pacienților internați în spital *„Investițiile noastre pentru sntatea dâmbovițenilor se ridic, în prezent, la 18.500.000 de euro. Este cel mai mare plan investițional din istoria Spitalului Județean Târgoviște”

 

Mobilizare de forțe pentru creșterea calitții actului medical, dar și a gradului de confort la Spitalul Județean de Urgenț Târgoviște, cea mai important unitate de profil din județ! Consiliul Județean Dâmbovița desfșoar, împreun cu Spitalul Județean de Urgenț Târgoviște (SJUT), cea mai mare campanie de achiziție de echipamente medicale și mobilier pentru cel mai mare spital din județ. Anunțul a fost fcut ieri de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, cu prilejul unei conferințe de pres pe care a susținut-o la sediul SJUT, alturi de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului, Dnuț Nicolae Popa Stnescu și managerul unitții spitalicești, Claudiu Dumitrescu.

„În paralel cu lucrrile de extindere și modernizare aflate în curs de execuție la Spitalul Județean de Urgenț din Târgoviște, desfșurm cea mai mare campanie de achiziție de aparatur medical și mobilier pentru saloanele și secțiile spitalului. Un total al investițiilor în echipamente și aparatur medical se ridic, în acest moment, la aproximativ 56.000.000 de lei, adic  11.500.000 de euro. Adugând și lucrrile la Ambulatoriul de Specialitate, de 3.400.000 euro, Unitatea de Primiri Urgențe - 1.700.000 euro și Secția Cardiologie, 2.000.000 euro, investițiile noastre pentru sntatea dâmbovițenilor se ridic, în prezent, la 18.500.000 de euro. Este cel mai mare plan investițional din istoria Spitalului Județean Târgoviște”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

„Preocuparea noastr permanent este creșterea calitții actului medical. S-a schimbat și pavimentul din Ambulatoriu, printr-un tratament special, pentru c cel vechi era deteriorat... La Secția de Ortopedie mai avem în blocul operator, tot în cadrul proiectului de care vorbim, un aparat de radiologie pentru investigații radiologice intraoperatorii, iar pe cel de la ortopedie îl mobilizm la urologie pentru a dezvolta aceast secție care a luat un avânt dup ce au venit noii colegi”, a completat managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale