Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea

Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea

Diego Longo este unul dintre cele mai controversate personaje trecute prin sportul dâmbovițean în ultimii ani. Datorită faptului că a lucrat cu familia Lucescu, acesta a fost prezentat drept o mare speranță în proiectul promovării Chindiei Târgoviște în prima ligă. Italianul a avut parte de încredere la începutul mandatului său, însă rezultatele înregistrate și jocul prestat au făcut ca masa de susținători să fie tot mai mică, iar cea a contestatarilor să crească.

Nivelul echipei târgoviștene nu s-a îmbunătățit, ba din contră, jocul a arătat chiar mai rău decât în mandatul lui Vasile Miriuță. Fără obiectiv stipulat în contract, unul întins pe o perioadă de un an și jumătate, italianul și-a permis să facă tot felul de experimente la Chindia. A schimbat pozițiile jucătorilor, a încercat diverse sisteme de joc, dar fără succes, pentru că echipa târgovișteană a ajuns în play-out, acolo unde a cedat în înfruntările cu adversari serioși.

Chiar și în aceste condiții, Longo a transmis de fiecare dată că este mulțumit de modul în care se prezintă echipa și că va continua să muncească, pentru a crește nivelul elevilor săi. Mai mult, acesta a avut contre cu cei din conducerea clubului. Apărat de o clauză din contract, prin care Chindia ar trebui să îi plătească salarii compensatorii, în cazul în care ar vrea să îl demită, Longo își permite să facă tot ce vrea la această echipă. Vina aparține fostei conduceri, care a semnat un contract cu impact negativ pentru clubul târgoviștean.

Suporterii i-au solicitat demisia pe parcursul ultimelor partide, însă pe italian nu pare să îl miște nimic. Este clar că vina pentru ratarea play-off-ului nu îi aparține în totalitate, însă îngrijorător este modul în care s-a exprima echipa sub comanda acestuia. Încăpățânarea lui Longo de a se agăța de acest contract este posibil să o coste pe Chindia. Stagiunea următoare se anunță mai dificilă decât aceasta, cu multe formații care vor ataca promovarea, iar italianul nu pare capabil să ridice nivelul echipei târgoviștene.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mihai Bălașa revine la Farul
România speră din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică
Costel Pîrșă are planuri mari
Sonia Mare, locul 3 la Balcaniada U15
Bravo, România!
Patru campioni naționali la lupte pe plajă
S-au jucat 5 meciuri de baraj menținere/promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale