Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.01.2023 00:15

CCD Dâmbovița organizează...


A A

Cursuri pentru... profesori

Cursuri pentru... profesori
Cornelia Stan, directorul CCD Dâmbovița

La Casa Corpului Didactic CCD Dâmbovița se organizează în acest an cursuri  care se adresează atât ciclului ante preșcolar, creșelor, ciclului preșcolar al grădinițelor, gimnazial și liceal, managerilor unităților de învățământ, precum și personalului didactic auxiliar.

Potrivit directorului Casei Corpului Didactic Dâmbovița, prof. Cornelia Stan, instituția are două cursuri de formare continuă. În prima parte sunt programe de formare continuă propuse ca urmare a nevoilor identificate de Ministerul Educației, iar în a doua parte a programelor sunt propuse ca formare a nevoilor identificate de reprezentanții Casei Corpului Didactic, la nivelul cadrelor didactice din județul Dâmbovița.

„Așa cum bine știți, Casa Corpului Didactic Dâmbovița organizează programe de formare pentru profesori. Vreau să menționez încă de la început că aceste programe de formare sunt avizate de către Ministerul Educației. De asemenea, aceste cursuri ale noastre pot fi echivalate în credite profesionale transferabile prin comisia de mentorat didactic și formare în cariera didactică existentă la nivelul fiecărei unități de învățământ. Fiecare dintre aceste cursuri poate fi echivalat cu șape sau opt credite, analiza rămânând la nivelul comisiei. Mai sunt și alte programe care vin în sprijinul cadrelor didactice prin care se pot dezvolta profesional, armonios și pentru a-și actualiza cunoștințele la noile cerințe educaționale”, a transmis directorul CCD Dâmbovița, Cornelia Stan.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale