Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.04.2024 00:20

Editorial


A A

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)

Este stupefiant să vezi – și să nu crezi, deci – că exista români care au fost în stare, o stare ca o trădare, să ceară, mai bine zis să cerșească, cu umilință grețoasă, ajutor, nici mai mult, nici mai puțin, țarului kaghebist Vladimir Putin I Groznâi, împotriva… regimului „iude-euro-atlantic” din România. Să fac precizarea că este vorba de „comunicatul nr. 9” expediat la Kremlin de un așa-zis „Grup pentru România și din care, repet, cu stupefacție, cităm: „Ne adresăm dumneavoastră, ca putere mondială vecină a noastră, care a influențat decisiv istoria contemporană a României.

Grupul pentru România consideră că autoritățile statului român nu reprezintă interesele României profunde și ale poporului român, ci interesele coloniștilor occidentali care jefuiesc și distrug România […] Grupul pentru România a înțeles că actuala conducere a Federației Ruse reprezintă poporul rus […] spre deosebire de conducerea fostei Uniuni Sovietice de după anul 1917 […] Grupul pentru România afirmă cu tărie că există o mare parte dintre români care, în ciuda propagandei manipulatoare a regimului iudeo-occidental, nu dorește ca ruptura dintre țările și popoarele noastre să continue […] Domnule președinte Vladimir Vladimirovici Putin, Grupul pentru România și mulți români conștienți de gravitatea situației […], își pune speranța în dumneavoastră […] ca să cruțați poporul român în cursul operațiunilor militare pe care le veți întreprinde și să-l ajutați în cadrul marilor decizii internaționale […] Nu pedepsiți poporul român pentru că are în fruntea sa conducători trădători, vânduți total regimului globalist iudeo-euro-atlantic care a falimentat țara noastră și o jefuiește cumplit! […] Sperăm domnule președinte Putin că veți ajuta România în momentele istorice viitoare să redevină o țară suverană”.

Chiar dacă am ales unele fragmente dintr-o jalbă/comunicat mult mai lungă, cred că ați înțeles despre ce se vrea de către un așa-zis „Grup pentru România” (o agentură a „imperiului răului”, căci, întotdeauna, de la țarism, la bolșevism, la putinism, asta a fost și este, și va fi). Adică reîntoarcerea în sclavia Kremlinului, părăsind sclavia/colonialismul corporatismului euro-atlantic în care ne-au adus înalt trădătorii de neam și de țară.

(va urma)

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale