Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.06.2022 00:10

Perioadă agitată


A A

Chindia pregătește noul sezon

Chindia pregătește noul sezon

* De la 1 iulie, sub comanda lui Mihalcea va ajunge și Andreas Mihaiu de la Dinamo București

 

Chindia Târgoviște a reluat pregătirile la începutul săptămânii trecute, sub comanda noului antrenor Adrian Mihalcea. De luni, echipa dâmbovițeană se află într-un stagiu de pregătire centralizată la Brașov, undeva va rămâne până pe 2 iulie. Mâine, de la ora 11.30, Chindia va juca primul meci de pregătire din această perioadă, împotriva celor de la CS Mioveni. Vor mai urma jocuri amicale cu echipe precum Farul Constanța sau Petrolul Ploiești.

Multe modificări în lot 

Chindia s-a despărțit în această vară de un număr mare de jucători. Paul Iacob a ajuns la Rapid București, Daniel Florea la FC Voluntari, Butean și Rusu s-au întors la CFR Cluj, Martac a mers la Poli Iași, Pițian la nou-promovata Universitatea Cluj, în timp ce contractele jucătorilor Corbu, Chunchukov, Sila, Kocic, Roumpoulakou și Pop au fost încetate. În schimb, la Târgoviște a revenit Cristi Neguț, de la CFR Cluj, Denis Dumitrașcu, de la FC Argeș, dar au mai venit și Robert Riza, de la Astra Giurgiu, Modestas Vorobjovas, de la UTA Arad și Deian Boldor, de la FC Argeș. De la 1 iulie, sub comanda lui Mihalcea va ajunge și Andreas Mihaiu, de la Dinamo București.

Mihalcea este optimist 

Înainte de plecarea în cantonament, Mihalcea a transmis că este mulțumit de modul în care jucătorii s-au pregătit până acum și că așteaptă în continuare întăriri. „Am avut o săptămână în care băieții s-au pregătit bine. Am trasat câteva idei, pe care ne vom baza în acest campionat. Îmi doresc să punem la punct toată strategia. Perioada este foarte scurtă, avem doar patru săptămâni, până la debutul noului sezon. Avem nevoie să urgentăm aceste lucruri. Sunt bucuros că oamenii de aici au avut încredere în mine și sper să facem o treabă bună la Chindia. Au venit câțiva jucători noi, suntem în discuții și cu alții, cu experiență la nivelul Ligii 1, lotul va fi întărit, cu siguranță. Vreau să le promit suporterilor, că vom face tot ce ne stă în putință ca echipa să nu mai ajungă în situația din finalul sezonului trecut. Îmi doresc să repetăm performanța din campionatul 2020-2021, când echipa a fost aproape de play-off", a transmis antrenorul Chindiei pentru pagina oficială de Facebook a echipei târgoviștene.

Lotul complet 

În stagiul de pregătire de la Brașov, Mihalcea se bazează pe Cătălin Căbuz, Dinu Moldovan, Andres Brînzea, Tiberiu Căpușă, Cornel Dinu, Daniel Celea, Constantin Dima, Deian Boldor, Adrian Ioniță, Denis Dumitrașcu, Robert Riza, Daniel Neguț, Doru Popadiuc, Marco Dulca, Modestas Vorobjovas, Juan Passaglia, Nasser Chamed, Andrei Șerban, Alexandru Jipa, Cosmin Atanase, Cristian Cherchez, Alex Petre, Iulian Zamfir și Robert Nanciu.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale