Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.05.2024 00:19

La Târgoviște,


A A

Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar

Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar

*Primăria Târgoviște a accesat o investiție de aproximativ 2,5 milioane de lei prin Compania Națională de Investiții pentru realizarea acestui proiect

 

Administrația locală a finalizat construcția unei baze sportive moderne în incinta Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, lângă Școala Gimnazială „Matei Basarab”, în cartierul cu același nume. Noua facilitate include un teren multifuncțional cu suprafață din tartan, vestiare și sistem de nocturnă, oferind condiții excelente pentru activitățile sportive.

Primăria Târgoviște a accesat o investiție de aproximativ 2,5 milioane de lei prin Compania Națională de Investiții pentru realizarea acestui proiect. Baza sportivă, aproape gata, va deservi aproximativ 700 de copii care desfășoară activități la Clubul Sportiv Școlar, îmbunătățind categoric condițiile în care aceștia se antrenează.

Pe lângă terenul multifuncțional, administrația locală a investit și în refacerea infrastructurii adiacente, inclusiv a parcării și a spațiilor verzi. De asemenea, Primăria Târgoviște a finalizat reabilitarea termică a clădirii principale a Clubului Sportiv Școlar, care include și sala de sport.

În plus, printr-un parteneriat între Grupul de Acțiune Locală „Târgoviștea Egalității de Șanse” și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, se va construi un nou bazin de înot, completând astfel oferta de facilități sportive moderne pentru comunitatea locală.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale