Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.11.2023 00:15

La Potlogi,


A A

Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ

Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ

*„Proiectul de la Școala Românești este realizat în proporție de peste 70%, un proiect îndrăzneț, o mega școală”

 

Infrastructura educațională din comuna Potlogi se află în plin proces de dezvoltare și modernizare!  Potrivit viceprimarului cu atribuții de primar, Viorel Drăghici în momentul acesta se lucrează din plin la  consolidarea, modernizarea, extinderea și dotarea Școlii Gimnaziale Românești, un proiect în valoare de 10 milioane de lei. La Românești a fost dată în folosință anul acesta și o grădiniță, dar alte proiecte importante urmează să fie implementate pe viitor și în satul Potlogi, unde există deja un proiect pentru o  școală nouă și o grădiniță cu program prelungit, unde se așteaptă deschiderea axelor  de finanțare pentru atragerea fondurilor europene. Multe lucruri  frumoase, pe linie de învățământ, a realizat UAT Potlogi  și în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița.

„Dacă ne raportăm la câți bani s-au cheltuit până acum, proiectul de la Școala Românești este realizat în proporție de peste 70%, un proiect îndrăzneț, o mega școală, cum o numesc eu, pentru satul Românești, unde anul acesta a fost inaugurată o grădiniță cu 6 săli de clasă. Aceasta care a fost dată în folosință la 15 septembrie 2023, o grădiniță modernă de care se bucură 120 de copii din satul Românești. Împreună cu Consiliul Județean Dâmbovița ne-am asociat pentru achiziționarea unui microbuz școlar electric care va deservi comunitatea noastră. De asemenea, în asociere cu CJD, am reușit semnarea unui proiect de finanțare pentru dotări școli la Potlogi și Românești în valoare de 1,6 milioane de lei. Nu am uitat nici satul Potlogi unde la momentul acesta avem un proiect pentru școală nouă și o grădiniță cu program prelungit, proiectele așteptând deschiderea sesiunii pentru fonduri europene unde vrem să accesăm ca să dezvoltăm și mai mult învățământul în această localitate”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două Olimpiade Naționale la Târgoviște
„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale