Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.03.2024 00:15

Pentru asistența acordată persoanelor consumatoare de droguri,


A A

Ateliere de lucru organizate de Agenția Antidrog Dâmbovița

Ateliere de lucru organizate de Agenția Antidrog Dâmbovița

RODICA VASILIU


În perioada martie - aprilie a.c., Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Dâmbovița, în colaborare cu Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – Sucursala Dâmbovița, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Serviciul de Probațiune Dâmbovița și Penitenciarul Mărgineni, organizează o serie de ateliere de lucru cu tema ”Intervenția asistentului social în abordarea beneficiarilor consumatori și dependenți de alcool și droguri ilegale – networking instituțional”.

Primul atelier de lucru de acest fel a fost organizat în municipiul Târgoviște, vineri, 22 martie a.c., eveniment care a reunit peste 30 de asistenți sociali din județul Dâmbovița.  

Aspectele principale abordate în cadrul acestor întâlniri de lucru fac referire la sistemul național de asistență a consumatorilor de droguri, nivelele de intervenție, principiile și programele de tratament adresate consumatorilor de droguri, intervenții și protocoale în cazurile de urgență cauzate de consumul de droguri, programe de asistență a consumatorilor în sistemul penitenciar și de reinserție socială a acestora.

Prin intermediul atelierelor de lucru, specialiștii CPECA Dâmbovița urmăresc consolidarea intervențiilor din cadrul sistemului județean de asistență medicală, psihologică și socială, în vederea identificării, atragerii și motivării persoanelor care consumă droguri să acceseze serviciile de specialitate, acesta fiind unul dintre obiectivele Planului de Acțiune în Domeniul Drogurilor pentru județul Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Semnale de recesiune
Depistat în trafic cu o viteză de 153 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h
Populația județului Dâmbovița, în declin
Dosar penal pentru șofer-pericol
Criză de medici la SAJ Dâmbovița
Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Polițiștii, razii „în rafală”
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (II)

Așa cum hoțul strigă hoții, în cazul individului reinstalat după cum au vrut mușchii săi pe tronul de la Kremlin, s-ar putea spune, cu evidentă putere a adevărului, parafrazând, că, ucigașul strigă ucigașii. Și ca să-i iasă sinistra pasență și-a pus la bătaie propaganda de sorginte bolșevică să inventeze niște…... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale