Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:15


A A

Acțiune pe linia creșterii gradului de disciplină rutieră

Acțiune pe linia creșterii gradului de disciplină rutieră

Începând cu data de 5 iunie a.c., timp de șapte zile, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean Dâmbovița acționează pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice din județ și prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive, neacordării priorității de trecere ori nerespectării regulilor de circulație de către pietoni și bicicliști.

Astfel, luni, acțiunea a vizat depistarea și sancționarea conducătorilor auto care rulează cu viteză excesivă. Marți, polițiștii au continuat activitățile și s-au concentrat asupra abaterilor comise de către pietoni, dar și pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul neacordării priorității de trecere vehiculelor și pietonilor. Ieri, 7 iunie, polițiștii au acționat pentru prevenirea abaterilor comise de către pietoni și bicicliști.

Pe parcursul zilei de mâine, polițiștii vor acționa pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor și a celor produse pe fondul nerespectării regulilor de circulație de către pietoni. La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii vor avea în atenție conducătorii de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză Polițiștii rutieri recomandă tuturor participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație pentru a reduce gradul de victimizare prin evenimente rutiere negative.

De asemenea, în cazul în care sunteți implicați într-un accident rutier sunați prin apelul unic de urgență 112 pentru a anunța accidentul. Dacă nu sunt victime, după îndepărtarea mașinii de pe carosabil, încercați să ajungeți la cea mai apropiată unitate de poliție în vederea întocmirii actelor de constatare. Dacă sunt victime, așteptați venirea echipajului de poliție, a ambulanței și a serviciului de descarcerare, dacă este cazul. Încercați să acordați primul ajutor victimei. De asemenea, în această situație, nu mutați mașina de pe carosabil!

Totodată, ceilalți participanți la trafic, în cazul în care observă un accident, trebuie să oprească pentru a acorda primul ajutor victimei! Cei implicați nu au voie să părăsească locul accidentului. Vă reamintim că părăsirea  locului accidentului constituie infracțiune.

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ziua Internațională de Luptă împotriva maladiei Alzheimer
„Pentru Dumnezeu, opriți circul și legiferați pentru poporul român”
Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște își cere scuze public față de pacientul care a fost consultat cu întârziere de medicul neurolog aflat de gardă
Informare pentru beneficiarii pensiei de urmaș
Structurile M.A.I., aproape de cetățenii din Târgul Anual Titu
Infracțiuni la zi
Finalizarea proiectului „VENUS - Împreună pentru o viață în siguranță!” În lupta împotriva violenței domestice,
„Răvășitul oilor” ajunge în acest an la a 31-a ediție
Extinderea sistemului de canalizare și apă în toată comuna
125 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

GEORGE COANDĂ


Din agenda acestui grup, de fapt o bandă de descreierați – păcat că s-au vârât în această gașcă dubioasă și primarii orașelor românești mai înainte pomenite – haideți să spicuim câteva păcăleli parșive ambalate în proiecte promițătoare, cum ar fi, de pildă „o tranzacție verde și justă”, „un viitor mai verde, mai sănătos și mai... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale