Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.03.2023 00:12

Ultima raportare a statisticii dâmbovițene arată:


A A

91.000 de salariați în județul Dâmbovița!

91.000 de salariați în județul Dâmbovița!

*Câștigurile salariale s-au aflat pe o pantă ascendentă

 

Când va ajunge județul Dâmbovița la pragul critic de 100.000 de salariați? Greu de spus, pentru că  urmărind, de ceva ani, raportările lunare ale Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, am observat că numărul angajaților dâmbovițeni oscilează în jurul cifre91.000 de persoane. Ultima raportare a statisticienilor dâmbovițeni arată o creștere nesemnificativă a angajaților de la o lună la alta și una ceva mai consistentă la raportarea anuală.

Astfel, efectivul salariaților din județul Dâmbovița, la sfârșitul lunii decembrie 2022, a fost de 91.029 persoane, aproximativ la același nivel cu cel din luna noiembrie 2022 și în creștere cu 2,6% față de luna decembrie 2021. În ceea ce privește câștigul salarial mediu nominal brut, în județul Dâmbovița, în luna decembrie 2022, acesta a fost de 5192 lei, în creștere  față de noiembrie 2022 cu 1,7%.

Câștigul salarial mediu nominal net a fost în luna decembrie 2022 de 3238 lei, în creștere cu 1,9% față de luna noiembrie 2022. Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în agricultură, silvicultură și pescuit (4350 lei), industrie și construcții (3399 lei), iar cele mai mici în servicii (3072). Indicele câștigului salarial real[1]a fost de 101,5% pentru luna decembrie 2022 față de luna noiembrie 2022.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Recoltarea conurilor de larice în pădurea Priseaca
Sporul natural al populației, în cădere liberă!
Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!
269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale