Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2023 00:14

Corneliu Ștefan, președinte CJD și PSD Dâmbovița:


A A

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”

*Mobilizare generală la PSD Târgoviște pentru pregătirea alegerilor din 2024! *„Avem de partea noastră un succes administrativ probat în timp, cu multe rezultate, care a făcut din Târgoviște unul dintre cele mai apreciate orașe” (Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, secretar general PSD Dâmbovița)

 

Luni, 27 noiembrie 2023, în sala Cinematografului Independența din municipiul Târgoviște, conducerea PSD Dâmbovița s-a întâlnit cu membrii Organizației PSD Târgoviște, cea mai puternică organizație social-democrată din Dâmbovița, cea care va da tonul câștigării alegerilor din anul 2024! La eveniment au participat președintele PSD și CJD, Corneliu Ștefan, secretarul general al PSD Dâmbovița și  președintele PSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan, prefectul județului Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban, Marian Țachianu.

„Am avut o întâlnire premergătoare acțiunilor care vor urma în perioada imediat următoare și pe tot parcursul anului viitor. 2024 va fi, din punct de vedere electoral, o provocare  uriașă, cu toate alegerile în același an. Avem obiective mari și nici nu mă gândesc să nu le atingem. Știu ce echipă am în jurul meu, știu ce colegi extraordinari am și cât de pregătiți sunt pentru această provocare. La fel cum sunt conștient de așteptările pe care oamenii le au de la noi. Pe bună dreptate, pentru că ne-am impus noi înșine standarde ridicate. E nevoie de muncă, de entuziasm, de idei noi, de creativitate. E nevoie de noi în stradă, acolo unde se aude cel mai bine vocea târgoviștenilor. I-am ascultat mereu, iar ei ne-au recompensat cu multă susținere. Păstrăm același fel de a fi în relația cu oamenii. Sunt foarte încrezător. Și pentru că-i cunosc pe cei din jurul meu. Și pentru că facem o echipă foarte puternică la nivelul județului, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretar general PSD Dâmbovița și președinte PSD Târgoviște.

În fața unei săli pline, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vorbit despre PSD Târgoviște, cea mai puternică organizație social-democrată din Dâmbovița. A mai spus Corneliu Ștefan că se discută foarte mult despre realizările administrative ale echipei PSD de la Primăria Municipiului Târgoviște, condusă de Daniel Cristian Stan, pentru că sunt realizări care nu pot fi negate de absolut nimeni!

,,Sunt peste 90 de investiții în toate domeniile în Târgoviște, iar valoarea totală a acestora este de peste 1,5 miliarde de lei. Este motivul pentru care PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Am finalizat studiul de fezabilitate necesar construirii unui Spital de Pediatrie, cu 70 de paturi în spitalizare continuă, în județul Dâmbovița. Proiectul are o valoare estimată la aproximativ 25 milioane de euro. Totodată, investițiile Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște se ridică la peste 18.000.000 de euro. Finalizarea centurii Municipiului Târgoviște! Consiliul Județean Dâmbovița a alocat 12 milioane pentru acest proiect. Lucrăm la proiectul Inelului 2 de Centură al Municipiului Târgoviște,  unde valoarea estimată este de aproximativ 147.000.000 de euro.  DN 71 Bâldana – Târgoviște  se află în etapa de proiectare, iar pentru DN 71 Târgoviște –Sinaia a fost semnat contractul de proiectare și execuție. Dâmbovița Arena, complexul sportiv care va avea peste 12.400 de locuri și la care deja se lucrează, are o valoare de aproximativ 271.000.000 de lei. Rezultatele vorbesc pentru noi!”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos
Rolul primăriilor în colectarea noii taxe de salubritate trebuie regândit
6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni
„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”
„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale