Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.02.2024 00:14

Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma, explică necesitatea comasării alegerilor și listele comune PSD-PNL!


A A

„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”

„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”

Revin conferințele de presă săptămânale la PSD Dâmbovița, iar pe măsură ce se apropie campania electorală și se va da startul precampaniei, social democrații promit și câte două conferințe de presă pe săptămână, respectiv în zilele de luni și joi! Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma a declarat ieri, la conferința de presă de la partid, că întâlnirile cu reprezentanții mass media vor fi mai dese pentru că „PSD Dâmbovița, spre deosebire de alte partide, are și ce să spună”.

Și cum subiectul momentului este comasarea alegerilor și listele comune PSD-PNL la europarlamentare, Constantin Cozma vrea ca dâmbovițenii și românii în general să înțeleagă faptul că „în Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”.

„Evident că subiectul acestei perioade îl reprezintă comasarea. Sunt foarte multe întrebări legate de cum veți explica voi, cei de la PSD și de la PNL, faptul că mergeți împreună pe listele europarlamentare? PSD Dâmbovița va merge în fiecare localitate a județului Dâmbovița și va vorbi despre acest lucru, franc, deschis, cu fiecare om în parte, cu fiecare om care vrea să iasă la vot și trebuie să facem un efort ca la momentul alegerilor să iasă cât mai mulți oameni la vot, dar aceștia trebuie să știe și de ce? Dâmbovițenii și românii trebuie să știe că în Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii și sunt două sau trei motive pe care până pe data de 9 iunie le vom detalia de fiecare dată când vom avea ocazia. Momentul 2021, când extremiștii din România și-au făcut o lansare pentru europarlamentare la care au invitat 3 politicieni din familia politică de la nivelul UE unde ei sunt afiliați. Respectivii politicieni și respectivele partide au votat împotriva aderării României la Spațiul Schengen. Extremiștii din Parlamentul European, aceeași oameni la care sunt cei de la AUR afiliați, susțin și cer în țările lor ca românii, oameni care muncesc cinstit de ani de zile, să fie trimiși acasă”, a declarat Constantin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale