Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:15

Președintele Corneliu Ștefan a anunțat:


A A

„DJ 712 va intra în faza de licitație”

 „DJ 712 va intra în faza de licitație”

Vești bune pentru locuitorii din zona de nord a județului Dâmbovița, și nu numai! Președintele CJD, Corneliu Ștefan a anunțat că zilele trecute au avut loc ultimele discuții între reprezentanții forului administrativ al județului Dâmbovița, cu proiectantul investiției pentru reabilitarea Drumului Județean 712.

Astfel, potrivit lui Ștefan, în aproximativ trei săptămâni va fi scos la licitație proiectul care privește reabilitarea DJ 712. Investiția va deservi locuitorii de pe Valea Dâmboviței, dar va ajuta, cu siguranță, și la dezvoltarea întregului județ, spune președintele CJD, Corneliu Ștefan, care a oferit mai multe detalii despre acest proiect de anvergură.

„Cea mai mare investiție pe care o vom realiza pe Valea Dâmboviței este Drumul Județean 712, care pleacă de la Târgoviște – Șotânga – Vulcana Pandele – Brănești și, bineînțeles, până în orașul Pucioasa. Este un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, pe care îl depunem pe POR, valoarea acestuia fiind de 65 de milioane de euro, un proiect pentru care, vă dau o nouă veste, zilele trecute, am finalizat ultimele discuții cu proiectantul. În maximum trei săptămâni, vom scoate la licitație DJ 712. Este foarte important pentru noi toți, pentru tot ceea ce înseamnă zona de Nord a județului Dâmbovița și nu în ultimul rând, pentru dezvoltarea întregului nostru județ”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare
Proiect de asfaltare a infrastructurii rutiere
Investiții majore pentru dezvoltarea localității
APIA Dâmbovița a făcut plăți în valoare de peste 178 milioane lei
474 de locuri de muncă vacante
Plan de formare profesională în Dâmbovița
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,06%


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale