Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:14

Sindicatul „Valahia” Târgoviște, luat cu asalt de bugetari!


A A

„Avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște”

„Avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște”

*„Urmează să negociem și la restul grădinițelor pe măsură ce devenim reprezentativi”

 

Grădinițele din municipiul Târgoviște aderă pe capete la Sindicatul „Valahia” Târgoviște! Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, ne-a declarat că s-au negociat deja contractele colective la 5 grădinițe, dar vor urma și altele, odată cu dobândirea reprezentativității. Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște recunoaște că bugetarii înscriși în sindicat i-au depășit, numeric, pe angajații din mediul privat pentru că, susține acesta, economia a intrat într-o zonă de plafonare.

„Partea bună este că Sindicatul «Valahia» Târgoviște a încheiat primele 5 contracte colective de muncă din Dâmbovița în sectorul preuniversitar, adică avem 5 grădinițe unde noi suntem reprezentativi. Am încheiat contracte colective de muncă și avem drepturile salariaților prinse într-un contract colectiv de muncă, cu toată ostilitatea celorlalți colegi care au crezut de cuviință că cel mai bine este să conteste sindicatul, în loc să facă ceva pentru salariați. Deci avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște și urmează să negociem și la restul grădinițelor pe măsură ce devenim reprezentativi. Foarte mulți bugetari vin către noi, către Sindicatul «Valahia» Târgoviște. De asemenea avem o societate, care ține de administrația publică locală, unde în curând vom deveni reprezentativi și acolo.  Din sectorul de învățământ preuniversitar avem solicitări. Sunt foarte multe drepturi de recuperat pe cale de instanță și găsesc sprijin la noi, pentru că noi îi ajutăm și nu-i costă nimic. La noi e simplu, dacă sunt membrii noștri. Este adevărat că avem mai mulți membri de sindicat din sistemul bugetar decât din cel privat pentru că economia s-a cam plafonat. Acesta este adevărul”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post
Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare
Proiect de relocare a Grădiniței nr 2
Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale