Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.06.2024 00:13

Organizația PSD Dâmbovița a început deja munca pentru alegerile din anul 2028


A A

„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”

„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”

Chiar dacă alegerile locale abia s-au încheiat, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan anunță că a început deja munca pentru alegerile din anul 2028! În acest sens, liderul PSD Dâmbovița a declarat că în scurt timp va avea loc o analiză detaliată în cadrul Organizației PSD Dâmbovița, iar acolo unde social democrații au pierdut alegerile, organizațiile respective vor fi reconstruite de la zero.

„Vom face o analiză săptămâna viitoare în cadrul Organizației PSD pe fiecare localitate, în funcție de numărul de voturi, de procente, de numărul de mandate. Pentru noi deja a început munca pentru 2028. Deja am avut discuții cu 2 organizații unde am pierdut și vom reconstrui acele organizații. Deja noi ne-am apucat de treabă. De exemplu, la Pietrari am stat de vorbă cu președintele organizației și vom reconstrui. PSD este implicat în viața comunității locale. Am câteva localități unde am pierdut și astăzi nu am o explicație, dar vom face o analiză. Cel puțin în 4 localități nu mă așteptam la acest lucru, dar sunt de 24 de ani în politică și știm foarte bine că întotdeauna au existat surprize, și bune și rele. Dintre toate partidele politice, noi am avut cea mai frumoasă și cea mai curată campanie, cea mai decentă. A fost o campanie bazată doar pe muncă și pe proiecte. Această campanie am făcut-o în fiecare localitate”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale