Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2024 00:12

Dezertări în masă de la PNL, PRO România și PER Dâmbovița


A A

6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni

6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni

*„Moreniul are nevoie de politicieni care să se gândească la dezvoltarea municipiului, nu doar la menținerea scaunului pe care votul morenarilor îl asigură”

 

Achiziții interesante la Organizația PSD Moreni care începe în forță campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie!  Președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru, a anunțat ieri că 6 consilieri de la PNL, PRO România și PER s-au alăturat echipei PSD Moreni, noii colegi fiind Harabagiu Robert, Alexandru Constantin și Viorel Bolbotină de la PNL, Nica Marius și Dinu Ion de la PRO România și Emilian Tomuță de la PER.  

„Aceștia au ales să se alăture PSD Moreni deoarece partidele pe care le-au părăsit nu mai par să aibă multe în comun cu municipiul nostru, iar prestația acestor trei organizații locale în ultimii ani lasă foarte mult de dorit în toate aspectele. Le urăm bun venit! În PSD vor găsi un mediu propice dialogului și se va ține cont de ideile lor, deoarece Moreniul are nevoie de politicieni care să se gândească la dezvoltarea municipiului, nu doar la menținerea scaunului pe care votul morenarilor îl asigură. Cei care iubesc Moreniul sunt mai mult decât bineveniți în Echipa PSD Moreni!”, a transmis președintele Organizației PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale